επικαιροτητα

Published on 29 Οκτωβρίου, 2012 | by Kynoclub

0

Αντίο Γιάννη…

Κείμενο : Nίκος Φωτακόπουλος

Για τα κυνηγοτόπια του ουρανού αναχώρησε πρόωρα ο Γιάννης Κουτεντάκης, διακεκριμένος κυνόφιλος και κυναγωγός που διέπρεψε τη δεκαετία του ’90….
Ο Γιάννης ήταν από τα πρώτα μέλη του Ομίλου “Πόιντερ-Σέττερ” και ένας από τους πλέον ένθερμους φίλους των Πόιντερ. Συμμετείχε πάντα ως ερασιτέχνης στους αγώνες κερδίζοντας πάμπολλες διακρίσεις, ενώ πολλές ήταν και οι φορές που στελέχωσε με τα σκυλιά του τις εθνικές ομάδες των πόιντερ
Ο “Mπακ” και ο “Ελ Ρόυ Μετεώρων” ήταν τα δύο Πόιντερ του Γιάννη που κυριάρχησαν τα πρώτα χρόνια και ολόκληρη τη δεκαετία του 90 στα τερέν των αγώνων.
Όμως, στα τέλη της δεκαετίας του 90, η μοίρα έγινε σκληρή με τον Γιάννη Κουτεντάκη… Ήρθαν οι απανωτές απώλειες του αγαπημένου του αδερφού αλλά και του πατέρα του, που τον σημάδεψαν για πάντα. Τα δικά του προβλήματα υγείας επιδεινώθηκαν από την πίκρα των απωλειών, και σταδιακά τον απομάκρυναν από τα τερέν. Ποτέ όμως δεν εγκατέλειψε τα αγαπημένα του Πόιντερ…
Τελευταία φορά εμφανίστηκε στο ντέρμπι του 2009…. Ήταν τότε που το πήρε κατάκαρδα επειδή η σκυλίτσα που παρουσίασε δεν πρωταγωνίστησε, γιατί ο Γιάννης μαχόταν πάντα για το καλύτερο, πάλευε πάντα για την πρωτιά!
Λίγες μέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε, χωρίς ποτέ να συνέλθει πραγματικά.
Καλό σου ταξίδι Γιάννη Κουτεντάκη…
Και καλή δύναμη στη μητέρα σου, τα παιδιά σου, τους δικούς σου ανθρώπους….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας