αγωνες

Published on 29 Οκτωβρίου, 2012 | by Kynoclub

0

‘’Πολυκανδριώτης”…στα δυο!

 Κείμενο : Nίκος Φωτακόπουλος

Για πρώτη φορά το τρόπαιο ”Πολυκανδριώτης” μοιράστηκε στα δύο. Νικητές ο ”Αρίων” του κ Γιαννόπουλου  με κυναγωγό τον κ Λάππα και η Ursina von der Postshwaige του κ Γκεσούλη με κυναγωγότον κ Κοσμά.

Ursina von der Postshwaige

Ο πρώτος  στον αγώνα που έγινε πριν τρείς βδομάδες στο Βουτσικάκι Καρδίτσας, είχε κατακτήσει ένα 1ος Εξαίρετος CACT, ενώ η Ursina κατέκτησε την ‘ίδια ακριβώς διάκριση στον αγώνα του Σχιστού που έγινε στις 15-9-2012.

Τα δύο Πόιντερ ”έτρεξαν” σε μπαράζ μετά το τέλος των αγώνων του Σχιστού , αλλά παρά την ”προσπάθεια” των κριτών να βγάλουν νικητή (λύθηκαν δυο φορές),  δεν ξεχώρισε κάποιο από τα δύο.

 Έτσι, οι κριτές – για την ακρίβεια ο πρόεδρος κ Γιάννης Φουτρής –  επέλεξε την σολομώντεια λύση του διπλού βραβείου..

Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο Αρίων, πριν από δυο χρόνια και με κυναγωγό τον κ. Λάπα (όχι τον Ακη), κέρδισε το πανευρωπαϊκό τον Πόιντερ στο Βελούχι.

Αρίων

 Ο ..εννιάχρονος πιά  Αρίων συνεχίζει να διαπρέπει στα βουνά, αποδεικνύοντας ότι όσο περνούν τα χρόνια, τα καλά περδικόσκυλα  γίνονται όλο και καλύτερα.

Και  η Ursina απέδειξε όμως ότι, τα σκυλιά των αγώνων του  κάμπου, μπορούν να τα πάνε το ίδιο καλά και στα …κατσάβραχα των βουνών!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας