επικαιροτητα

Published on 1 Φεβρουαρίου, 2013 | by Kynoclub

0

ΡΕΖΕΡΒΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!!!!

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε. πραγματοποίησαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 εθνικές αντιπροσωπείες από το Σουδάν, την Ιορδανία, το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία.

Παρουσία και του Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κου Τιμολέοντα Κοψαχείλη, ο Osman Saliman από την Πρεσβεία του Κουβέϊτ, ο Ammar Aldmour από την Προξενική Αντιπροσωπία της Σαουδικής Αραβίας, ο Ahmad Alrashed από την Προξενική Αντιπροσωπία του Κουβέϊτ και ο Monther Obeid από την Προξενική Αντιπροσωπία της Ιορδανίας ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκαν για το σχέδιο δημιουργίας Ελεγχόμενης Κυνηγητικής Περιοχής.

Συγκεκριμένα, την ενημέρωση των προξενικών αντιπροσώπων πραγματοποίησαν ο Μιχάλης Στεργίου εμπνευστής και συνεργάτης της Ελεγχόμενης Κυνηγητικής Περιοχής καθώς και ο Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος Δρ. Ελευθέριος Σταματόπουλος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την λεπτομερή ενημέρωση για το έργο της εταιρείας και την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις που προορίζονται για την δημιουργία Ελεγχόμενης Κυνηγητικής Περιοχής οι αντιπρόσωποι των προξενικών αρχών εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους για στενή συνεργασία με την εταιρεία ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε. στον τομέα του Κυνηγητικού Περιβαλλοντικού και περιηγητικού τουρισμού. Παράλληλα, αναφέρθηκαν και στην δυνατότητα απορρόφησηs τοπικών παραδοσιακών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής της Άνοιξης Γρεβενών από τις τοπικές αγορές των χωρών τους.

Από την μεριά του, ο Βουλευτής Γρεβενών κος Τιμολέων Κοψαχείλης τόνισε την μεγάλη σπουδαιότητα που έχει για τον Νομό αφενός η σημαντική επένδυση της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ αφετέρου η διαφαινόμενη σύναψη συνεργασίας, με τις εθνικές αντιπροσωπείες, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της. Δεσμεύτηκε, μάλιστα να προχωρήσει στις ενέργειές που χρειάζονται προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της επένδυσης και να ξεπεραστούν τυχόν γραφειοκρατικά προβλήματα. Τέλος, υπογράμμισε την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση, που προτίθεται να προσφέρει για την ανάπτυξη της συνεργασίας των Διπλωματικών αρχών με την εταιρεία ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ αλλά και για την πραγματοποίηση και άλλων σχετικών δράσεων στον Νομό.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά : Ο Osman Saliman από την Πρεσβεία του Κουβέϊτ, ο Ammar Aldmour από την Προξενική Αντιπροσωπία της Σαουδικής Αραβίας, ο Ahmad Alrashed από την Προξενική Αντιπροσωπία του Κουβέϊτ, ο Μιχάλης Στεργίου, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, ο Δρ. Ελευθέριος Σταματόπουλος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ο Monther Obeid από την Προξενική Αντιπροσωπία της Ιορδανίας.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας