επικαιροτητα

Published on 16 Σεπτεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ 8ΧΡΟΝΟ!

Το σοκ της ζωής του βίωσε προχθές ένας 8χρονος ο οποίος δέχτηκε επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου και μάλιστα δεσποζόμενου στη Γιάννουλη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με πολλαπλά τραύματα από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα!

Η επίθεση, συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε δρόμο της Γιάννουλης. Ο Αλέξανδρος, μαθητής της Γ’ δημοτικού, επέστρεφε με το ποδήλατό του, από το σπίτι φίλου του. Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλόσωμο σκυλί, ένας ελληνικός ποιμενικός, είτε γιατί ήταν λυμένος, είτε γιατί κατάφερε να λυθεί, επιτέθηκε με αγριότητα στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματος του! Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μέτρησαν πάμπολλα δήγματα στο λαιμό και στο χείλος του στόματός του, στα χέρια, στη μέση αλλά και στον δεξί μηρό του, όπου χρειάστηκαν πολλά ράμματα στα τραυματισμένα σημεία του σώματός του.

Αιμόφυρτος και κλαίγοντας από τον πόνο αλλά και τη σαστιμάρα, ο μικρός κατάφερε να φτάσει πεζός στο σπίτι του, σοκάροντας με τη σειρά τους γονείς του που τον είδαν σ’ αυτή την κατάσταση. Αλλόφρονες τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρες εξετάσεις και θεραπευτικές αγωγές και παραμένει, προληπτικά τουλάχιστον, για νοσηλεία στην Ορθοπαιδική Κλινική. Μπορεί βεβαίως οι σωματικές πληγές του να ιαθούν σύντομα, όχι όμως και οι ψυχικές του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕτΔ» οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του τσοπανόσκυλου.

Να σημειωθεί ότι σε πολλές κατοικίες της Γιάννουλης φιλοξενούνται μεγαλόσωμα σκυλιά, συνήθως ως φύλακες των περιουσιών των ιδιοκτητών τους, τα οποία όμως είναι άκρως επικίνδυνα για τους αμέριμνους περαστικούς. Πόσο μάλλον για μικρά παιδιά!

Εφ. Ελευθερία

Πηγή : http://www.thessalianews.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας