επικαιροτητα

Published on 25 Νοεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Πυροβόλησε στο πρόσωπο 47χρονο βοσκό από την Αλβανία!

Απίστευτα πράγματα στην Μάνδρα Αττικής με θύμα έναν 47χρονο Αλβανό – ”Τον είχα προειδοποιήσει” έλεγε ο δράστης στους αστυνομικούς

Τον πυροβόλησε στο πρόσωπο γιατί τα… πρόβατα βοσκούσαν κοντά στη στάνη του! Αυτή φαίνεται να είναι η ασήμαντη αφορμή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, που όπλισε το χέρι ενός 72χρονου, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον 47χρονου βοσκού από την Αλβανία.

Το περιστατικό φαίνεται πως έχει «προϊστορία». Ο 72χρονος δεν ανεχόταν το κοπάδι των ζώων, που φυλούσε ο 47χρονος, να βόσκει κοντά στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούσε ο ίδιος στη θέση «Λουτρόπυργος» στη Μάνδρα Αττικής. Πρέπει να είχε επισημάνει αρκετές φορές στον αλλοδαπό βοσκό αυτή του την «ιδιοτροπία».

Αυτές οι επισημάνσεις γίνονταν, με «κομψό» και «άκομψο» τρόπο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ανεξάρτητα αν ξεκίνησαν με τη μορφή διαλόγου! Κανείς ωστόσο, δεν φαίνεται να πίστευε ότι η λεκτική αντιπαράθεση θα εξελισσόταν σε αιματηρό περιστατικό με αφορμή τις κτηνοτροφικές διαφορές.

Στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, για ακόμη μία φορά, ο 72χρονος είδε το κοπάδι του 47χρονου βοσκού, να προσεγγίζει τη στάνη του. Άρπαξε ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς άδεια, και βγήκε στον περίβολο του ποιμνιοστασίου του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε μία φορά εναντίον του 47χρονου βοσκού. Τα σκάγια έπληξαν το θύμα στο πρόσωπο και στην περιοχή του στήθους, τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς, ελαφρά. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ το θύμα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή:  http://avriani-korinthia.blogspot.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας