επικαιροτητα

Published on 26 Νοεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Πυρ εναντίον των αστυνομικών … για δύο λαγούς!

Διπλή σύλληψη, χθες, στο Φουρνοφάραγγο

Για δύο λαγούς βρέθηκαν με χειροπέδες δύο άνδρες, χθες το βράδυ στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στο Ηράκλειο. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ξεφύγει, το έσκασε … με τους λαγούς στα χέρια ενώ δε δίστασε να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών!

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Φουρνοφάραγγο όπου έφθασαν άνδρες του ΤΑΕ Μεσσαράς, έχοντας την πληροφορία ότι κάποιοι κυνηγούν λαγούς. Στην περιοχή εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 62χρονος και ένας 32χρονος. Ο ένας από τους δύο παραδόθηκε στην αστυνομία, χωρίς να προβάλλει αντίσταση, ο έτερος όμως αποδείχθηκε … σκληρό καρύδι, ωστόσο δε γλίτωσε τις χειροπέδες!

Ο δεύτερος άντρας όχι μόνο αρνήθηκε να σταματήσει στο μπλόκο της αστυνομίας αλλά με τους δύο λαγούς στα χέρια και μια καραμπίνα ανέπτυξε ταχύτητα για να περάσει από το μπλόκο, ενώ δε δίστασε να εξαπολύσει πυρ εναντίον των αστυνομικών. Ευτυχώς οι σφαίρες δε “βρήκαν” τους αστυνομικούς αλλά “καρφώθηκαν” στο μπροστινό μέρος του περιπολικού.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν και το “ζόρικο”, ενώ οι δύο συλληφθέντες, κάτοικοι του χωριού, θα οδηγηθούν, σήμερα, ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή : http://www.cretalive.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας