επικαιροτητα

Published on 28 Νοεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ!

Απορίφθηκαν  από την Διευθηνση Δασών Λέσβου σύμφωνα με ανάρτησή της στη ”Διάυγεια” ο Απολογισμός του  έτους 2012 καθώς και ο Προϋπολογισμός του  2013, όπως συντάχθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους και ελέγχθηκαν  από την Ελεγκτική Επιτροπή της Β΄ Κ.Ο.Α., διότι:

1. Η οικονομική διαχείριση του έτους 2012 δεν έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις ισχύουσες εγκύκλιες διαταγές του Υπουργείου.

2. Διαπιστώθηκαν μεγάλες διαφορές στα εισπραχθέντα και αποδιδόμενα ποσά τόσο στη διαχείριση της Β΄ Κ.Ο.Α., όσο και στη διαχείριση του λογαριασμού του Προγράμματος «ΔΗΜΗΤΡΑ». Την απόριψη υπογράφει με  εντολή της Γενικής Γραμματέως ο

Γενικός Διευθυντής Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων  Δρ. Νίκος Α. Θεοδωρίδης  Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος  http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B17%CE%9F%CE%A11%CE%99-5%CE%9B%CE%A4

–Δεν είναι η πρώτη φορά που απορίπτεται ο οικονομικός απολογισμός κάποιας Κυνηγετικής Ομοσπονδίας μια και τα πρωτεία τα κατέχει η Γ. Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

http://www.dete.gr/news.php?article_id=4925


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας