επικαιροτητα

Published on 30 Νοεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Hλεία:Του έστησε καρτέρι και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τέσσερις φορές!

Όλα συνέβησαν όταν λίγο μετά τις 6 το πρωί ο 51χρονος ξεκίνησε από την οικία του για να πάρει τον σκύλο του από το αγρόκτημα και να πάει για κυνήγι.

Όμως, λίγα μέτρα μακρύτερα, ένας άνδρας τού είχε στήσει ενέδρα και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 51χρονος, παρά τους τραυματισμούς του, κατάφερε να περπατήσει περίπου ένα χιλιόμετρο ως το σπίτι του, απ΄όπου και μεταφέρθηκ από οικείους του στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποίησε και την Αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του δράστη κάνουν λόγο για έναν ψηλό, λιγνό που φορούσε ρούχα παραλλαγής.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 50χρονος στο Νοσοκομείο του Πύργου, καθώς δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς εν ψυχρώ!

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, πήγε το πρωί για κυνήγι στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιος του είχε στήσει καρτέρι και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ από πολύ κοντινή απόσταση τέσσερις φορές, καταφέροντάς του διαμπερή τραύματα στην πλάτη, στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Πηγή : http://www.patrisnews.com/

Ο 51χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τη σύλληψη και τον εντοπισμό του.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας