επικαιροτητα

Published on 12 Δεκεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Aγριόχοιρος επιτίθεται σε κυνηγό!!!

Ο κυνηγός είχε πάρει θέση και τον είδε το αγριογούρουνο να πλησιάζει, όπλισε και του έριξε – Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε…

Μισοτραυματισμένο αγριογούρουνο 80 κιλών όρμησε σε κυνηγό που καρδιοχτύπησε. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Κάτοικος του χωριού, που συνέβη το περιστατικό, περιγράφει με γλαφυρότητα και ακρίβεια το γεγονός στο katoci.com.

“Κάθονταν ο κυνηγός μας στο καρτέρι του, με τεταμένη την προσοχή του, μισή ώρα, μια ώρα και βάλε. Τα σκυλιά κυνηγούσαν μακρυά, τραβούσαν αλλού. Όταν ξαφνικά, από το πουθενά βλέπει μπροστά του, στα 10 μέτρα μια αγέλη 4-5 αγριόχοιρων.

Τον ξάφνιασαν αλλά δεν τ έχασε. Σηκώνει το δίκαννό του, ματιάζει και ρίχνει στο πρώτο που γονατίζει. Μπαμ στο δεύτερο, το ξαπλώνει. Ανοίγει το όπλο, γεμίζει σε χρόνο μηδέν, σηκώνει τα μάτια και τι να δει… Το πρώτο όρθιο και κατ’ επάνω του!

Πάει να προφυλαχτεί αλλά το σημείο δεν είχε κάλυψη. Έριξε ξανά αλλά το γουρούνι συνέχιζε. Πήρε τον ανήφορο και για καλή του τύχη το αγριογούρουνο λύγισε. Γύρισε, κοίταξε και το είδε ξαπλωμένο. Όλα αυτά βέβαια έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η καρδούλα του ξέρει τι τράβηξε…”.

newsit.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας