ειπαν

Published on 19 Δεκεμβρίου, 2013 | by Kynoclub

0

Για τους επιδειξίες του διαδικτύου!!!

ΜΗΝΑΣ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ (κυνηγός και αρθρογράφος πρώην πρόεδρος της ΠΕΒΕΚΕ)

Έγραψε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα ‘’Κυνηγετικά Νέα’’ σχολιάζοντας τους ‘’επιδειξίες’’ του Facebook.

‘’Οι εν λόγω τύποι, ενδεδυμένοι κυνηγετικά ενδύματα, επιδεικνύουν εκατόμβες θηραμάτων, προσπαθώντας να αποδείξουν πως είναι πιο ικανοί από τους άλλους, σαν να αποκεφάλισαν την Λερναία Ύδρα!

Δεν καταλαβαίνουν ότι το μόνο που κατορθώνουν, είναι να γελοιοποιούνται και αν προκαλούν τους πάντες, κυνηγούς και μή.-.

….Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θηρεύονται όλα αυτά τα θηράματα. Δηλαδή πόσοι κυνηγοί ήταν, πόσες μέρες κυνηγούσαν, αν κυνήγησαν σε ελεύθερο κυνηγότοπο ή σε ρεζέρβα κ.λ.π. Σημασία για μένα έχει η εικόνα! Σημασία δεν έχει τι έγινε πραγματικά, αλλά τι θέλει να δείξει ο εικονιζόμενος. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι διαταραγμένοι αυτοί ‘’κυνηγοί’’ προσπαθούν να αποδείξουν τα κυνηγετικά κατορθώματά διότι δυστυχώς δεν έχουν κατορθώσει τίποτε άλλο σημαντικό στη ζωή τους. Το πρόβλημα είναι, ότι, αυτές οι εικόνες της καταστροφής, μας εκφράζουν όλους στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου!…

-Ακόμα χειρότεροι όμως, είναι εκείνοι που χωρίς να το πολυσκεφτούν βάζουν το βελάκι πάνω στις εικόνες της ντροπής και κάνουν ‘’Like’’. Oσο περισσότερα  ‘’like’’ βλέπω, τόσο απογοητεύομαι που εξακολουθώ να ασχολούμαι με μια δραστηριότητα που την αγαπάω, αλλά  με πικραίνει. ‘’I don’t like’’ λοιπόν! Και όσοι έχουν την ίδια άποψη με μένα ας καταδικάσουν κι εκείνοι τους επιδειξίες του κυνηγίου.’’

ΣΧΟΛΙΟ: Πες τα ρε Μηνά γιατί, όταν σχολιάζουμε μόνο εμείς,  κάποιοι λένε ότι το κάνουμε επειδή ζηλεύουμε μια και είμαστε  πολύ …χοντροί για να κάνουμε τα δικά τους κατορθώματα….

Δείτε : Οι απαράδεκτοι!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας