κυνολογικα

Published on 30 Ιανουαρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Οι δόκιμοι κριτές Αγώνων Ιχνηλατών!

Ο « ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ » έχει επιτέλους τους πρώτους δόκιμους Κριτές Εργασίας Σκύλων Ιχνηλατών.

Με βάση τον κανονισμό ανάδειξης Κριτών Eργασίας, ο ΟΦΕΙ , έθεσε σε εφαρμογή τη διαδικασία και το πρόγραμμα που ορίζει το άρθρο 10 .

Οι υποψήφιοι έδωσαν τις προβλεπόμενες συνεντεύξεις και τις γραπτές εξετάσεις, ενώπιον της τριμελούς Επιτροπής, που είχε οριστεί από το Δ.Σ. του ΟΦΕΙ.

Μετά την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, το Δ.Σ. με απόφασή του διορίζει τους επιτυχόντες ως Δόκιμους Κριτές Εργασίας Ελληνικού Ιχνηλάτη.

Οι Δόκιμοι Κριτές είναι οι παρακάτω:

1. Αγγελόπουλος Παναγιώτης

2. Γκόπης Αθανάσιος

3. Θεοδωράκης Ισίδωρος

4. Καραδήμας Παναγιώτης

5. Τσάκος Αντώνιος

6. Φραγγίδης Ιωάννης

7. Φωτακόπουλος Νικόλαος

Η πρακτική εξέταση των Δ.Κ. θα διεξαχθεί σε ζώνη εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων ή σε κυνηγετική περιοχή, στις 2-3 Μαρτίου 2014.

Θα εξεταστούν από δύο Κριτές Εργασίας Ιχνηλατών, αναγνωρισμένους από την F.C.I.

ellinikosixnilatisΣύμφωνα με τον κανονισμό μας (άρθρο 12), «Κατόπιν επιτυχούς εκβάσεως της τελικής Εξέτασης, γίνεται ανάδειξη του Δ.Κ. ως Κριτή Εργασίας του ΟΦΕΙ, από τον Πρόεδρο με απόφαση του Δ.Σ.».

Όπως είναι φανερό έφτασε η ιστορική στιγμή για τον ΟΦΕΙ να αποκτήσει ΕΛΛΗΝΕΣ Κριτές Εργασίας Ιχνηλατών, για να μπορεί να κάνει αγώνες , σχεδόν ανέξοδα , σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη έχουμε προγραμματίσει τους εξής αγώνες Εργασίας Ελληνικού Ιχνηλάτη:

1) 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 στο ΚΙΑΤΟ σε συνεργασία με τον Όμιλο Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Κορινθίας.

2) Στις 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 στη ΦΩΚΙΔΑ σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος.

Στους παραπάνω αγώνες θα κρίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΙΤΕΣ.

Τους παραπάνω αγώνες, μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι φίλοι μας επιθυμούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα γίνει πλήρης ενημέρωση για τον τόπο και τον τρόπο μεταβίβασης στο χώρο των αγώνων.

Το Δ.Σ. δέχεται προτάσεις από Μέλη και Φίλους, για διοργάνωση αγώνων Εργασίας ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΩΝ, σε διάφορα μέρη της χώρας.

Οι προτάσεις δεν πρέπει να είναι γενικές και αόριστες, αλλά μελετημένες και με πολλές χρήσιμες λεπτομέρειες, που θα αφορούν τον τόπο, τον χρόνο, τη συμμετοχή και τις λοιπές συνθήκες.

ΑΘΗΝΑ 30-1-2014

Ο πρόεδρος του ΟΦΕΙ

Δημήτρης Βαβουράκης


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας