επικαιροτητα

Published on 18 Φεβρουαρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Η κυνηγετική γιορτή του Θανάση Γιαννόπουλου…

-Tην Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 11.00 οι φίλοι του τέως Υπουργού, και κυνηγού, κ Αθανασίου Γιαννόπουλου διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια κυνηγετική γιορτή στο χωριό Περίβλεπτο του νομού Φθιώτιδος. Ζεστή φασολάδα, λουκάνικα, κοψίδια, άφθονο κρασί και κλαρίνα περιμένουν όσους θα ανηφορίσουν προς τα εκεί..

-Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Γιαννόπουλος που είναι καθηγητής Πανεπιστημίου, ως βουλευτής και Υπουργός ήταν πάντα υπέρμαχος των κυνηγετικών θέσεων. Κάτι που υπόσχεται ότι θα κάνει και ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος αν εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές στις οποίες θα είναι υποψήφιος. .. Οσοι ανέβουν την Κυριακή στο Περίβλεπτο θα επιβεβαιώσουν πώς πραγματικά ο Θανάσης Γιαννόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη τοπική κοινωνία. Και είναι πραγματικά πολύ  δύσκολο για οποιονδήποτε «αναλυτή» να μπορέσει να διακρίνει αν είναι η ιδιότητα του γιατρού ή του πολιτικού, αυτή που τον έχει κάνει τόσο λαοφιλή. Όμως, για τους ντόπιους κυνηγούς είναι ξεκάθαρο πώς ο Θανάσης Γιαννόπουλος, είναι πρώτα από όλα ο …συνάδελφος κυνηγός και ο σύντροφος στις εξορμήσεις  για αγριογούρουνα! Ίσως αυτή να είναι και η διαφορά που τον χαρακτηρίζει από άλλους πολιτικούς.

giortikinigonΔεν …ντρέπεται να δηλώσει (και να το προβάλει) πώς είναι ενεργός κυνηγό,  την ίδια στιγμή που άλλοι πολιτικοί …αποστρέφουν το πρόσωπο ή ακόμα χειρότερα το κρύβουν. Δημοφιλής λοιπόν σαν γιατρός, σαν πολιτικός και σαν υποψήφιος Περιφερειάρχης.  Αλλά και γιατί είναι κυνηγός από χωριό, και δεν ντρέπεται να το πει και να το δείξει!

Ν. Φ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας