ειπαν

Published on 20 Φεβρουαρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Έλλειψη ανιδιοτελών, φθαρμένα υλικά και…βραχυκυκλώματα!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ  (Διευθυντής έκδοσης του “ΤΥΠΟΣ ΚΥΝΗΓΙ”)

Έγραψε μεταξύ άλλων στo editorial του τεύχους 222 του περιοδικού που διευθύνει:

-‘’Το κυνήγι μαραζώνει διότι έχει σχεδόν στερέψει από τον απαιτούμενο αριθμό ανιδιοτελών ανθρώπων οι οποίοι θα μπορούσαν να το υπηρετήσουν συνεισφέροντας με νέες ιδέες με προτάσεις, με αποδοτικά έργα, ώστε αυτή ακριβώς η δραστηριότητα να είναι αειφόρα, αλλά και αποδεκτή από την κοινωνία στην οποία χρόνια τώρα παρουσιάζεται ως ο ορισμός της βεβήλωσης της φύσης….

-Κάθε χρόνο μειώνεται δραματικά ο αριθμός των δραστηριοποιούμενων κυνηγών σε συνάρτηση και με την οικονομική κρίση, όμως αυτή η ‘’εναπόθεση’’ των κυνηγετικών όπλων θαρρώ ότι είχε αρχίσει αρκετά πριν από το οικονομικό μαρασμό. Άλλωστε καραβάνια κυνηγών κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης κυνηγούν οργανωμένα στις γειτονικές βαλκανικές χώρες. Γιατί άραγε;

-Παρακολουθώντας προσεκτικά τις επτά κυνηγετικές ομοσπονδίες το έργο και τα στατιστικά στοιχεία τους, διαπιστώνονται ανομοιομορφίες που δείχνουν ότι τα γρανάζια της μηχανής δεν εργάζονται σωστά.

Αντίθετα ακούγονται τριγμοί, κραδασμοί και αναδύονται ‘’αναθυμιάσεις’’ από φθαρμένα υλικά και επικίνδυνα ‘’βραχυκυκλώματα’’.

ΣΧΟΛΙΟ: Αχ βρε Απόστολε!. Εδώ μας παρουσίασαν την πλάκα που τους κάνει ο κ. Αγγελέτος ως …κατατρόπωσή του. Κατά τα άλλα είναι απασχολημένοι μόνιμα με την επανεκλογή τους ενώ ορισμένοι έχουν στήσει μπίζνες στις πλάτες των κυνηγών, εκμεταλλευόμενοι τις αιώνιες καρέκλες στις οποίες κάθονται 20 και 30 χρόνια ο καθένας!!!

Πηγή : Θα πρέπει ορισμένοι «κυνηγοπατέρες»…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας