θεματα

Published on 21 Φεβρουαρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Ντοκουμέντο!Οι αποφάσεις του ΣτΕ και η πικρή αλήθεια για το κυνήγι…

-Μπορεί η ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος να πανηγυρίζει, με ανακοίνωση της, για την ‘’άτακτη υποχώρηση των αντικυνηγών’’ και μαζί της ορισμένα κυνηγετικά έντυπα …μπουκωμένα από διαφημίσεις και συνδρομές, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και πρέπει να προκαλεί ανησυχία.  Μπορεί ο αντικυνηγός κ. Αγγελέτος αυτή τη φορά να απέσυρε την  παραμονή της εκδίκασης στο ΣτΕ την προσφυγή του  εναντίον της Ρυθμιστικής Απόφασης για το κυνήγι της περιόδου 2013-2014, επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν υπήρχε νόημα αφού η απόφαση θα έβγαινε  μετά από δυο χρόνια, όμως δεν κάνει πάντα έτσι. Την προηγούμενη φορά η προσφυγή του εκδικάστηκε κανονικά και η ΚΣΕ μαζί με το ελληνικό Δημόσιο  καταδικάστηκαν αφού το Ε τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε δικαιώσει τον κ Αγγελέτο και το Σωματείο του.

-Στο σκεπτικό της  απόφασης του ΣτΕ,  η οποία ουσιαστικά αποσιωπήθηκε από την ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας,  φαίνεται ότι οι μελέτες (κάποιες ετεροχρονισμένες) και τα  επιχειρήματα που πρόβαλε η ΚΣΕ δεν έγιναν δεκτά για διάφορους λόγους,

Όμως αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι η πικρή διαπίστωση ότι η συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας κρέμεται κυριολεκτικά από  μια κλωστή και εξαρτάται από τις αποφάσεις των δικαστηρίων αλλά και από τα …κέφια του κ Αγγελέτου και του κάθε αντικυνηγού. Όσο οι δικαστές θα καλούνται να κάνουν τους θηραματολόγους και όσο το κυνήγι δεν θωρακίζεται νομοθετικά τόσο η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για 180.000 κυνηγούς και χιλιάδες επαγγελματίες που ζούν από την κυνηγετική δραστηριότητα θα εδραιώνεται με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.  Διαβάστε την απόφαση του ΣτΕ για καλύτερη ενημέρωση κα βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.. Ν.Φ.

Δείτε : Αντεπίθεση Αγγελέτου στους πανηγυρισμούς της ηγεσίας της ΚΣΕ!!!

1

 

2 3 4 5

6

 

7 8 9 10 11 12 13


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας