ειπαν

Published on 24 Φεβρουαρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Λυπάμαι για όλα τα πλάσματα που καταλήγουν βορά στις αχαλίνωτες ορέξεις του Homo sapiens.

ΘΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ο χορτοφάγος του ΣΥΡΙΖΑ)

Συντονιστής της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Δήλωσε σύμφωνα με ανάρτηση του zoosos.gr τα εξής καταπληκτικά και υπό τον τίτλο «Λυπάμαι, δεν θα συμφάγουμε μαζί σας απόψε, Τσικνοπέμπτη»

«Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας ευχηθώ καλή διασκέδαση για την Τσικνοπέμπτη σας. Λυπάμαι που δεν συμμερίζομαι την αδημονία σας για τα νόστιμα κρέατα που θα γευθείτε με τόση ξεγνοιασιά απόψε το βράδυ.

Λυπάμαι που νιώθω τόσο έντονα τον φόβο μπροστά στη σφαγή, τον τρόμο μπροστά στον επικείμενο αφανισμό, την απόγνωση του μοσχαριού, του γουρουνιού, του αρνιού… λίγο πριν οδηγηθεί στο θάνατό του.

Και λυπάμαι που αυτή η επίγνωση με εμποδίζει να απολαμβάνω χωρίς ενοχές τα νόστιμα κρέατα στη σούβλα, στη σχάρα και στο πιάτο μου.

Λυπάμαι για όλα τα νοήμονα και συναισθανόμενα πλάσματα του κόσμου ετούτου που καταλήγουν βορά στις αχαλίνωτες ορέξεις του Homo sapiens.

Λυπάμαι που δεν θα συμφάγω μαζί σας απόψε.

ΣΧΟΛΙΟ: Μήπως ο συμπαθής χορτοφάγος πολιτικός (προέρχεται από τους Οικολόγους Πράσινους ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από την ΔΗΜΑΡ πριν καταλήξει στο ΣΥΡΙΖΑ) θα πρέπει να κάνει ανάλογη δήλωση- διευκρίνιση εν όψη Καθαρής Δευτέρας-Σαρακοστής και παλλαϊκής κατανάλωσης τόνων θαλασσινών από αχόρταγους Homo sapiens;;

Πηγή: | www.zoosos.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας