ειπαν

Published on 12 Μαρτίου, 2014 | by Kynoclub

0

Συγνώμη που δεν βρήκατε λαγούς!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη)

Έγραψε σε ανακοίνωση του που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με αφορμή την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Φ.Ε.Ι . εξ αιτίας της παραίτησης  δυο μελών…

‘’ Ο κύριος Γκέλης και ο κύριος Ζήσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα , για την αδικία που υπέστησαν στους αγώνες ιχνηλατών 1-2 Μαρτίου 2014, αφού οδηγήθηκαν, σκοπίμως από τον Πρόεδρο (Βαβουράκη), σε δύο τερέν που δεν υπήρχαν λαγοί.

Πράγματι ο κύριος Γκέλης και ο κύριος Ζήσης έχουν δίκιο. Είχαν την ατυχία να κληρωθούν στο πρώτο γκρούπ του GIAN CARLO, το οποίο οδήγησα το Σάββατο σε δύσκολο τερέν και την Κυριακή σε ακόμη δυσκολότερο. Οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν ελάχιστες.

Αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη για την αποτυχία των κυρίων Γκέλη –Ζήση στους αγώνες. Εξ αιτίας μου το σκυλί του κυρίου Γκέλη, με κυναγωγό τον κύριο Ζήση δεν σήκωσε λαγό και δεν μπήκε στη βαθμολογία. Τους ζητώ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να επανορθώσω. Ορθώς παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. και δικαίως μου καταλογίζουν όσα ανέφεραν στο Συμβούλιο. Τους ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και για την προσφορά τους στο Όμιλο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο πραγματικό κυνήγι, με πολλούς λαγούς και πολλά αγριογούρουνα. Καλωσορίζω και συγχαίρω το νέο Μέλος του Δ.Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΝΔΑΚΗ και τον ευχαριστώ για την προθυμία που έδειξε να μπει στο Συμβούλιο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Όμιλο. Ο Παναγιώτης Χανδάκης, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι παλιό Μέλος του ΟΦΕΙ και είναι ο 5ος Πρόεδρος του Ομίλου. Επί των ημερών του, ως Προέδρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Έκθεση Μορφολογίας Ελληνικού Ιχνηλάτη, από τον ίδιο τον ΟΦΕΙ. Η συμμετοχή του Παναγιώτη Χανδάκη, αποτελεί ποιοτική αναβάθμιση του Δ.Σ.

ΑΘΗΝΑ 11-3-2014

ΣΧΟΛΙΟ: Τι άλλο θα ακούσουμε. Σε μια διοίκηση μπαίνεις για να προσφέρεις και να υπηρετήσεις την φυλή που αγαπάς και όχι για να δοξαστείς μέσα από αγώνες. Και πολύ περισσότερο δεν ‘’τιμωρείς’’  με την παραίτησή  σου, την υπόλοιπη διοίκηση αν τύχει και δεν βρεις θήραμα… Αν είναι έτσι τα γεγονότα , όπως τα αναφέρει ο κ. Βαβουράκης, τότε μπορούμε να μιλάμε για πραγματική αναβάθμιση του Διοικητικού Συμβουλίου…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας