ειπαν

Published on 24 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Μας έφαγε το …διαδίκτυο!

’Τύπος Κυνήγι’’  (εβδομαδιαίο ένθετο κυνηγετικό περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη μαζι με την εφημερίδα ‘’Ελεύθερος Τύπος’’)

Έγραψαν οι συντάκτες του καλού περιοδικού,  στη στήλη De Profundis, στο τεύχος που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014:  

-Άλλαξε η εμπορική διάθεση ορισμένων φημισμένων επιχειρήσεων του χώρου. Γύρισαν την πλάτη στα παραδοσιακά κυνηγετικά έντυπα τα οποία τις στήριξαν παντί τρόπω για πολλά χρόνια και άρχισαν να χαμογελούν στο φτηνό -προς το παρόν – Διαδίκτυο.

-Τα κυνηγετικά έντυπα ωστόσο, αντέχουν και είναι νωρίς να κατεβάσουν ρολά. Η αδέσμευτη ειλικρινής πληροφόρηση τους προς την κοινή γνώμη-που είναι δεδομένη- είναι από τους αναγνώστες αποδεκτή.

-Ως προς τη ‘’νέα επιχειρηματική νοοτροπία’  έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:  Ότι είναι κακό κι επιλήψιμο να ξεχνούν κάποιοι επιχειρηματίες τα παρακάλια του παρελθόντος προκειμένου να παρουσιαστούν με τον καλύτερο τρόπο’’ τα προϊόντα τους..

-Μέσα σε αυτόν τον ξεπεσμό ακόμα και οι κυνοφιλικοί αγώνες στους οποίους χορηγοί ήταν για χρόνια συνήθως μόνο εταιρίες τροφών για κατοικίδια, άρχισαν να δέχονται προτάσεις στήριξης’’ από ορισμένους κραταιούς κατά το παρελθόν οπλοπώλες και φυσιγγάδες. Κάτι είναι και αυτό.

-Σαφέστατα στο χώρο των επιχειρηματιών παραμένουν ακόμα αρκετοί σοβαροί, οι οποίοι ίσως διαδραματίσουν ρόλο μετά τις αποτυχημένες πρακτικές άλλων που έχουν άτυπα συμπράξει σε μια αποτυχημένη συμμαχία.

ΣΧΟΛΙΟ: Μπερδευτήκαμε! Τι σημαίνει ‘’’’τις στήριξαν παντί τρόπω’’, τι σημαίνει ‘’παρακάλια για να παρουσιαστούν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους’’ και τι σημαίνει ‘’Μέσα σε αυτόν τον ξεπεσμό’’;;

-Κατά τα άλλα όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν ορισμένοι τόσο το καλύτερο για αυτούς. Η ενημέρωση των κυνηγών γίνεται πλέον σε ποσοστό 80% από τα κυνηγετικά site  όπως π.χ το www.kynoclub.gr και μόνο κατά 20% από τον κυνηγετικό τύπο. Οι καιροί άλλαξαν….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας