επικαιροτητα

Published on 25 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Νέες δυνάμεις για την Ομοσπονδία Πελοποννήσου!

Κάτι φαίνεται να κινείται εν ‘όψη των αρχαιρεσιών της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που έχουν προκηρυχτεί (σχεδόν εν κρυπτό) για τις 9 ή 11 Μαΐου 2014. Τα μεγάλα προβλήματα και η …. οικογενειοκρατία που επικρατεί σε αυτή την μεγάλη κυνηγετική οργάνωση εδώ και αρκετά χρόνια όπως φαίνεται ενεργοποιούν ορισμένους κυνηγούς που μέσω της υποψηφιότητας και της εκλογής τους προσδοκούν ότι θα δώσουν  νέα πνοή και κυρίως λύση στα προβλήματα της Ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται ότι η εποπτεύουσα αρχή, η  Διεύθυνση Δασών της Περιφέρειας Πελοποννήσου με πόρισμα της, μετά από ενδελεχή  έλεγχο, έχει απορρίψει δυο οικονομικούς απολογισμούς της Γ. ΚΟΠ με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο ‘’αέρα’’ δυο οικονομοδιαχειριστικές χρονιές.

Το κοινό Δελτίο Τύπου που εστάλει στα κυνηγετικά έντυπα και τις κυνηγετικές ιστοσελίδες από τους υποψήφιους,  για την διοίκηση της Γ. ΚΟΠ,  κ. Κώστα Παπανδρέου, Ανδρέα Κλαυδιανό και Ασημάκη Κατριβέση δημοσιεύεται, από το kynoclub.gr,  αυτούσιο χωρίς περικοπές και παρεμβάσεις. Όπως θα δημοσιευτούν ανάλογα δελτία τύπου και ανακοινώσεις όλων των υποψηφίων για τα διοικητικά συμβούλια  κυνηγετικών οργανώσεων όλης της επικράτειας.

Δελτίο Τύπου

kopΕν όψει των αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που θα γίνουν την Παρασκευή 09-05-2014 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11-05-2014 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα, κατατέθηκαν και τρεις υποψηφιότητες από συναδέλφους που ανήκουν στον 1ο Κυνηγετικό σύλλογο Πατρών και που για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν την είσοδο τους  στο ανώτερο όργανο. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος πρόεδρο και νυν μέλος του Δ.Σ του 1ου Κυνηγετικού συλλόγου Πατρών  Παπανδρέου Κωνσταντίνο, το συνάδελφο δημοσιογράφο Κλαυδιανό Ανδρέα που ήταν και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της προηγούμενης διοίκησης του  συλλόγου, και τέλος του επιχειρηματία Κατριβέση Ασημάκη. Σημειώνεται, ότι και οι δύο συνάδελφοι  για ελαχίστους σταυρούς δεν εξελέγησαν στην τωρινή διοίκηση του συλλόγου τους. Παρόλα αυτά, η αγάπη αλλά και η ανησυχία τους για το παρών και το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας, τους όπλισε με περισσότερη δύναμη και πίστη. Θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην απαιτούμενη ΑΝΑΝΕΩΣΗ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  των οργάνων της κυνηγετικής οικογενείας στην περιφέρεια τους, με όπλα τους το δημοκρατικό ήθος, το σεβασμό στην διαφορετικότητα  των  απόψεων, το σεβασμό στους νόμους  και την ακατάπαυστη προσπάθεια για γνωστική / εκπαιδευτική διαπαιδαγώγηση όλων μας. Επιθυμία τους είναι ΠΡΩΤΑ να ακουστούν από τους συναδέλφους αντιπροσώπους των κυνηγετικών συλλόγων της Πελοποννήσου και αν εκτιμηθεί ο λόγος να κερδίσουν και τον χρειαζούμενο ΣΤΑΥΡΟ.

ipopsifioi


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας