επικαιροτητα

Published on 30 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Εφημερίδεεεεες!!! Αδιαφορία για το Κόμμα Κυνηγών….

Στα περίπτερα βρίσκονται απο σήμερα το πρωί οι εφημερίδες της (κάθε) Τετάρτης περιμένοντας τους κυνηγούς να τις προτιμήσουν η κάθε μια με την ‘’πραμάτεια’’ της και την δική της προσέγγιση στα κυνηγετικά δρώμενα.

-Από ένα πρόχειρο ξεφύλλισμα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στο Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, εκτός από μια μικρή αναφορά του Μηνά Ιορδάνογλου στα ΄΄Κυνηγετικά Νέα’’ που σήμερα εχει την πλέον ενδιαφέρουσα ύλη και ένα πραγματικά σημαντικό πρώτο θέμα. Την διαπόμπευση μιας οπλουργού από την Ελληνική Αστυνομία!!! Διαβάστε το! Στην ίδια εφημερίδα είδαμε μια αψιμαχία-διάλογο, μέσω επιστολών,  μεταξύ των κ Ευμοιρίδη-Καραμπατζάκη και Δημήτρη Στριλάκου για το θέμα των ραβδωτών.

Στο ‘’Τύπος Κυνήγι’’  (64 σελίδες)  ο Απόστολος Αντωνάκης γράφει για τα ‘’Σόδομα & Γόμορα’’ των Κυνηγετικών Οργανώσεων και όσα συμβαίνουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου με αιτία τα μεγάλα αποθεματικά του… Εχει πολύ ζουμί η ιστορία αυτή, μια και ‘’πράματα και θάμματα’’ δεν συμβαίνουν μόνο στο Μαρούσι αλλά και σε κάποιες ακόμα πλούσιες, κυνηγητικές οργανώσεις.

Στο Έθνος-Κυνήγι (48 σελίδες)  κυριαρχούν για μια ακόμα φορά τα θέματα για όπλα που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του περιοδικού ενώ ο ‘’διαβαστερός’’ Σωτήρης Διμηρόπουλος ασχολείται με τις γέννες των αγριόχοιρων.

Στα περίπτερα τώρα! Κ. Σ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας