ειπαν

Published on 30 Απριλίου, 2014 | by Kynoclub

0

Η…ομερτά των κυνηγετικών οργανώσεων!!!

‘’Τύπος Κυνήγι’’  (εβδομαδιαίο ένθετο κυνηγετικό περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη μαζί με την εφημερίδα ‘’Ελεύθερος Τύπος’’)

Έγραψαν οι συντάκτες του καλού περιοδικού,  στη στήλη De Profundis, στο τεύχος που κυκλοφόρησε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014:

-Μήπως τα εισρέοντα χρήματα στις Κυνηγετικές Οργανώσεις είναι άραγε το βασικότερο κίνητρο για κάποιους να υμνούν και να υπερασπίζονται την καρεκλολαγνεία; Μια ολόκληρη κοινωνία, αυτή των κυνηγών, χρόνια τώρα, ενώ πληρώνει αδικείται και κραυγάζει. Κανείς δεν την ακούει.

-Μια και μιλάμε για χρήματα, τα 260.000-270.000 ευρώ του Κ. Σ Αμαρουσίου, που παρανόμως πλεονάζουν για χρόνια, δεν αποτελούν αιτία ουσιαστικής έρευνας κάποιας κρατικής αρχής. Ενώ στοχοποιείται από το ΣΔΟΕ –το φτωχό σωματείο των Ελλήνων ηθοποιών –τέτοια παχυλά χρηματικά ποσά δε είναι προκλήσεις;

-Γενικότερα ως κυνηγετική οικογένεια έχουμε απηυδήσει. Πόσο εύκολα σκεπάζονται πράγματα με συνοπτικές διαδικασίες, στις Οργανώσεις. Η εισαγγελική έρευνα, που διενεργήθηκε προανακριτικά από την Πρωτοδίκη Αμαρουσίου, εδώ και δυο χρόνια τέθηκε στα αζήτητα.

-Μιλώντας για αδιαφορία, πόσο ηδονική είναι αυτή η νερώνεια απάθεια της Δ ΚΟΣΕ παρακολουθώντας ένα διοικητικό Συμβούλιο να καθαιρείτε με γκαιμπελικές διαδικασίες…. Κι όμως, σιωπούν. Ποιος επιβάλει αυτή την ‘’ομερτά’’; Μήπως κάποιες φτηνές πολιτικές φιλοδοξίες;

-Δεν περιμένουμε ουσιαστικά απάντηση και καλύτερα να μην δοθεί. Διότι στον χώρο μας, όταν οι ελεγκτές και οι ελεγχόμενοι με οποιονδήποτε τρόπο διαπλέκονται, τότε μπορούν ακόμα και υπολήψεις ανθρώπων να σπιλώνονται. Και κάποιοι κυνηγετικοί ταγοί να έχουν όντως λόγω να σιωπούν…

ΣΧΟΛΙΟ: Όσο οι αιώνιοι κυνηγοπατέρες θα είναι  κολλημένοι στις καρέκλες και θα διαχειρίζονται για συνεχόμενες δεκαετίες, ως εξουσιαστές, εκατομμύρια ευρώ, εξαγοράζοντας φτωχούς κυνηγετικούς συλλόγους, κυνηγετικά έντυπα και τοπικούς κομματάρχες (για τις πολιτικές τους φιλοδοξίες και βολέματα),  όλο και ποιο συχνά θα ακούμε και θα διαβάζουμε για γεγονότα όπως αυτά που συμβαίνουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου και την Ομοσπονδία Πελοποννήσου….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας