επικαιροτητα

Published on 2 Μαΐου, 2014 | by Kynoclub

0

Αρχαιρεσίες στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος!

koe1-Eκλογές παντού, εκλογές και στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος! Όπως διαβάζουμε  στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΟΕ η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση μετά αρχαιρεσιών, μεταφέρεται από την 25 Μαΐου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, για την 1η Ιουνίου λόγω ευρωεκλογών.  Το ενδιαφέρον για αυτή τη γενική συνέλευση είναι έντονο εξ αιτίας των νομοθετικών  εξελίξεων που έχουν επηρεάσει κατά πολύ το κυνολογικό γίγνεσθαι. Θυμίζουμε το θέμα της απαγόρευσης κοπής της ουράς  και αυτιών όπως και την νομοθετική πλέον ‘’απαγόρευση της ερασιτεχνικής κυνοφιλίας προς όφελος της ‘’επαγγελματικής’’ και ακόμα χειρότερα προς όφελος της εμπορίας εισαγόμενων κουταβιών από εργοστάσια κουταβοπαραγωγής της Ουγγαρίας, της Τσεχίας και λοιπών κουταβοπαραγωγών χωρών.  Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις όχι μόνο του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου αλλά και όσων θα θέσουν υποψηφιότητα για την νέα διοίκηση που θα έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα. Μεγαλύτερο όλων αυτό της συρρίκνωσης της επίσημης κυνοφιλίας και της ελληνικής εκτροφής που μοιραία επηρεάζει και τα οικονομικά του ανώτατου κυνολογικού οργάνου της χώρας μας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια την ύπαρξή του. Με την ευακιρία ας θυμηθούμε τι είχε γλινει στις προηγούμενες εκλογές του ΚΟΕ μεσα από το δημοσιευμενο κέιμενο του περιοδικού ‘’Κυνηγόσκυλα’’.

-‘’102 …νοματαίοι ψήφησαν στην Γενική Συνέλευση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος και εξέλεξαν νέα διοίκηση και ελεγκτική επιτροπή. Οι ”σταυρωθέντες” και εκλεγέντες για την διοίκηση κατά  σειρά ήταν οι εξής: Ι. Γαλανού 65, Αλεξία Καμένου 50, Κ. Λάμπρου 49, Σ. Μακαρίτης 41, Ν. Ιωαννίδης 27, Σ. Αδραμιτλή 23, Ν. Καραγιάννης 23. Αναπληρωματικοί οι Μ Λάμπρου 22, Γ. Μελετίου 21 ενώ έλαβαν ακόμα οι Χ. Ψυχάρης 19, Β. Κουνέλας 17, Γ. Παπάζογλου 17 και Παπαθανασίου 14. Για την ελεγκτική επιτροπή έλαβαν οι Β. Κουτράκου 55, Ν. Φωτακόπουλος 39, Γ. Βλάχος 34 ενώ  οι αναπληρωματικοί Κ. Σβεστονώφ και Δ.Πέτσης έλαβαν από 21 και 14 ψήφους ανίστοιχα…

-Στο μέσο της …διαδρομής παραιτήθηκε (για προσωπικούς λόγους) ο κ Κώστας Λάμπρου που κατείχε την θέση του ταμία και την θέση του κατέλαβε ο συνονόματος του κ Μιχάλης Λάμπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο κύριοι Λάμπρου, παρά την συνωνυμία τους δεν έχουν κάποια συγγένεια, πέρα από το γεγονός ότι προέρχονται και οι δύο από τον Όμιλο Πόιντερ Σέττερ. Ν. Φ.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας