ειπαν

Published on 8 Μαΐου, 2014 | by Kynoclub

0

Τι έλεγε ο αντικυνηγός δημοσιογράφος…

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ (υποψήφιος ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος-εκδότης)

Είπε μεταξύ άλλων, στο ραδιοφωνικό σταθμό, (το έτος 2010) σχολιάζοντας τηλεφωνική συνέντευξη της τότε Υπουργού Περιβάλλοντος κυρίας Μπιρμπίλη με θέμα (και) το κυνήγι.

-‘’Τώρα πηγαίνω στο εξοχικό μου και περπατάω σε διάφορα δάση και πρέπει να έρπω για να μη με πυροβολήσουν. Και μετα διαβάζω ότι έχει καταργηθεί η περίοδος, ότι το ένα ή το άλλο, δηλαδή γι’ αυτό… Είμαστε φοβερή χώρα. Έχω προσυπογράψει όλες τις θέσεις της κας Μπιρμπίλη, αυτές τουλάχιστον που μας παρουσίασε. Αυτός είναι ο δρόμος πλέον…’’

-ΣΧΟΛΙΟ: Το παραπάνω απόσπασμα των λόγων του κ Κύρτσου είναι επίκαιρο αφού σε λίγες μέρες έχουμε ευρωεκλογές όπου ο συγκριμένος αντικυνηγός είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία. Λεπτομέρεια. Κάποτε, Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια,  ο κ Κύρτσος έτριβε τα χέρια του, ως διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου και του ένθετου ‘’Τύπος-Κυνηγι’’ . Τότε δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους κυνηγούς  μια και τις  καλές εποχές του ανέβαζαν την κυκλοφορία με καμιά δεκάρια χιλιάδες φύλλα. Ας μην τα ξεχνάμε όλα αυτά όταν θα ψηφίζουμε ….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας