προσωπα

Published on 17 Ιουνίου, 2014 | by Kynoclub

0

Τρεις ‘’μύθοι’’ της αγωνιστικής κυνοφιλίας…

-Σε μια φωτογραφία τρία πρόσωπα,  τρεις ‘’μύθοι’’ της ελληνικής και διεθνούς αγωνιστικής κυνοφιλίας. Ο Βασίλης Σακαντάνης, ο Paris Eschini και ο Γιάννης Μαθιόπουλος.   Τους αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός  σε μια συνομιλία τους, κατά την διάρκεια των πρώτων Κλασσικών Αγώνων που διοργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Φωκίδος στις 14 & 15 Ιουνίου.

Αναμφίβολα η παρουσία τους στα κυνοφιλικά δρώμενα είναι καταλυτική και η προσφορά τους καταγεγραμμένη ανεξίτηλα στις σελίδες της κυνοφιλικής μας ιστορίας.

Paris Eschini  έχει κατακτήσει πάμπολλες διακρίσεις με σκύλους των δυο σημαντικών ιδιοκτητών  δικαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. Δίκαια θεωρείται, και είναι ένας από τους κορυφαίους κυναγωγούς της Ευρώπης. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα που έχει χαρίσει στην Ελλάδα και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι χωρίς  αυτόν οι  ελληνικοί αγώνες και τα ελληνικά τερέν θα ήταν πολύ φτωχότερα..

– Ο Βασίλης Σακαντάνης και  ο Γιάννης  Μαθιόπουλος εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζουν έμπρακτα και με πάθος τα κυνοφιλικά δρώμενα χωρίς να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα ή προσδοκώντας οποιαδήποτε οφέλη. Η ανιδιοτελής αγάπη τους για την αγωνιστική κυνοφιλία είναι το μόνο τους κίνητρο και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από ολόκληρη την κυνοφιλική κοινότητα.

Ο Κυνοφιλικός Ομιλός Φωκίδος, κατά την διάρκεια των κλασσικών αγώνων, τίμησε τους κυρίους Βασίλη Σακαντάνη και Γιάννη Μαθιόπουλο και στο πρόσωπό τους όλους τους κυνόφιλους που από το υστέρημα ή το περίσσευμα τους υποστηρίζουν έμπρακτα την ελληνική αγωνιστική κυνοφιλία κρατώντας την σε υψηλό επίπεδο και μάλιστα τέτοιο που να συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες  δυνάμεις της Ευρώπης. Ν.Φ.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας