εκθεσεις

Published on 21 Ιουνίου, 2014 | by Kynoclub

0

Τα καλύτερα του…Μαραθώνα!

Κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

topΤριάντα έξι εκπρόσωποι της ομάδος επτά (σκύλοι φερμας) συμμετείχαν την πρώτη μέρα της ‘’τριλογίας’’ των νυχτερινών εκθέσεων που διοργανώνει ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος στις 20,21 και 22 Ιουνίου στον Μαραθώνα. Ο Θεσσαλονικιός κριτής κ Γιάννης Φραγκίδης βρέθηκε ‘’αντιμέτωπος’’ με 3 Αγγλικά Σέττερ, 1 Βαιμαράνερ (από το Ισραήλ) 5 Κούρτσχααρ (τα τέσσερα ήταν μόλις τριών μηνών) 16 Επανιέλ Μπρετόν, 2 Ιρλανδικά Σέττερ, 1 Ιταλικό Μπρακ (από την Μάλτα) και 8 Πόιντερ. Το γενικό επίπεδο όλων των σκύλων ήταν αρκετά υψηλό αν και υπήρχε  …έλλειμμα στα Αγγλικά Σέττερ που αν και είναι η πολυπληθέστερη φυλή στην Ελλάδα η παρουσία της ήταν πολύ ισχνή…

irishsetterClassic Point Roma the Eternal City των Χριστόφορου Μηλιώνη-Βαρβάρας Καλμπένη

Ο κ Φραγγίδης στην πρώτη του εμφάνιση, ως κριτής της ομάδος σε έκθεση του ΚΟΕ και ανήμερα των γενεθλίων του,  επέλεξε για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου το Ιρλανδικό Σέττερ Classic Point Roma the Eternal City των Χριστόφορου Μηλιώνη-Βαρβάρας Καλμπένη οι οποίοι εκτός από ιδιοκτήτες είναι και οι εκτροφείς αυτού του όμορφου σκύλου.

Στη δεύτερη θέση της ομάδος ανέβηκε το Βαιμαράνερ Waldwiese Wild Fire που είναι πρωταθλητής Ισραήλ ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε το δίχρονο Πόιντερ Rasty di Astro Vente του Ελευθέριου Μαυροθαλασσίτη.

mprakDingli Gem Spiderman

Το ιταλικό μπράκ Dingli Gem Spiderman που συμμετείχε στην κατηγορία νέων ανέβηκε στο τέταρτο σκαλί του βάθρου αφήνοντας εκτός βραβείων της ομάδος τους εκπροσώπους των Αγγλικών Σέττερ και των Επανιέλ Μπρετόν.

pointer

Ο Πέτρος Γιαννουκάκος παρουσιάζει Ver Club Unika του γνωστού Πόιντερμαν και εκτροφέα κ Γιάννη Βεργούλη.  Η Ver Club Unika σε αυτή την έκθεση κατέκτησε ένα ακόμα JCAC και αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Νέων.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας