θεματα

Published on 6 Αυγούστου, 2014 | by Kynoclub

0

Σεργιάνι στην πόλη για το ‘’Τύπος Κυνήγι’’

Ο ‘’Ελεύθερος Τύπος’’ θεωρεί ότι το κυνήγι είναι μια νόμιμη δραστηριότητα διαχείρισης του θηραματικού πλούτου, και μια διαχρονική ελληνική πολιτιστική κληρονομιά και δεν ντρέπεται να το πει και να το προβάλει.

“Αυτό δηλώνει ο διευθυντής του ενθέτου ’Τύπος Κυνήγι’’ κ. Απόστολος Αντωνάκης…σε σχετικό ερώτημα του kynoclub.gr και συμπληρώνει: Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με την εσωστρέφεια και την λογική κάποιων που δεν θέλουν να ακούγεται το κυνήγι στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Εμείς είμαστε αντίθετοι. Όχι μόνο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας αλλά και στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπως και σε κάθε κοινωνική έκφραση. . Είμαστε περήφανοι που είμαστε κυνηγοί ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι ντρέπονται και κρύβονται. Για αυτό έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε…’’

…Αυτά τα ωραία και πολύ λογικά μας δήλωσε ο καλός δημοσιογράφος Απόστολος Αντωνάκης και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του. .. Η εσωστρέφεια και η αυτοενοχοποίηση μόνο ζημιά κάνει στη κυνηγετική υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι από 350.000, πριν από μια εικοοσαπενταετία, οδεύουμε ολοταχώς στις 150.000 εναπομείναντες κυνηγούς. Και αυτό επειδή η Κυνηγετική Συνομοσπονδία και οι Ομοσπονδίες ποτέ δεν έπραξαν κάτι για να προβάλουν την κυνηγετική δραστηριότητα στην κοινωνία και να προσελκύσουν νέους κυνηγούς. Οι παλιότεροι που φευγουν δεν αντικαθ΄λιστανται από νεότερους. Αυτό που δεν έκανε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία, η Δ ΚΟΣΕ, η ΣΤ ΚΟΜΑΘ, η Γ ΚΟΠ και λοιπές Ομοσπονδίες το έκανε το ‘’Τύπος Κυνήγι’’ . Χίλια μπράβο στον Απόστολο Αντωνάκη διευθυντή του ‘’Τύπος Κυνήγι’’ και τον Αλέξη Σκαναβή εκδότη του ΄΄Ελέυθερου Τύπου’’. Ν Φ.

Δείτε : Ανευθυνότητα και πρόκληση η νέα αύξηση στις άδειες από την Δ ΚΟΣΕ!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας