κυνικος

Published on 24 Αυγούστου, 2014 | by Kynoclub

0

Οργή για την μακάβρια πράξη!

Γράφει ο ΄΄Κυνικός΄΄.

Με μια οργισμένη ανακοίνωση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους αντιμετώπισε την πραγματικά απίστευτη πράξη κάποιων ανεγκέφαλων ΄΄κουμπουροφόρων παλικαράδων’’ όπως τους χαρακτηρίζει. Προφανώς οι συγκεκριμένοι ΄΄κουμπουροφόροι παλικαράδες’’ είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία των κυνηγών και με αυτή τους την ενέργεια μάλλον θέλουν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Σε μια περίοδο που το κυνήγι του αγριόχοιρου απαγορεύετε και κάποιοι προκαλούν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο τότε μάλλον θα πρέπει να λάβουν όλοι τα μέτρα τους. Και πρώτα από όλους οι έχοντες ως καθήκον την τήρηση των νόμων….

agriogourouno          Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους

ksa1Επιδειξιμανία διάφορων κουμπουροφόρων «παλικαράδων»
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!
Αυτοί είναι η αξία του ΑΝΑΞΙΟΥ, που δεν μπορεί με τις γνώσεις του ,με τις δυνάμεις του, με τις κυνηγετικές του ικανότητες, να θηρευσει νόμιμα ένα αξιόμαχο θήραμα.

Το Δ.Σ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους νόμιμους και υγιείς κυνηγούς που είναι υποχρεωμένοι ,μετά από αυτό το απεχθές περιστατικό, να τους κατακρίνουν και να τους βάζουν στην ίδια μοίρα..με άτομα που προσβάλουν την οικογένεια των κυνηγών…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας