ειπαν

Published on 18 Σεπτεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Απομονώστε τους …Ράμπο!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (κυνηγός και μέλος του Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας)

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ κάποιες πικρές αλήθειες για ορισμένους που επιμένουν σε λογικές …Ράμπo, εκθέτοντας όλους τους κυνηγούς.

΄΄Το κυνήγι άρχισε και δυστυχώς μαζί με αυτό άρχισε και το ” πανηγύρι” των κομπλεξικών -επιδειξιομανών που μη έχοντας τι άλλο να προβάλλουν από την ζωή και τον χαρακτήρα τους μοστράρουν εκατόμβες θηραμάτων -νόμιμα αλλά πολλές φορές και παράνομα θηρευμένων- μόνο και μόνο για να αποδείξουν τι;;; Ότι όταν ντύνεσαι σαν “ΡΑΜΠΟ” και μακελεύεις αντί να κυνηγάς καταστρέφεις αντί να προστατεύεις ,γενοκτονείς αντί να ρυθμίζεις είσαι κάποιος; Φίλε κυνηγέ αυτοί όλοι δεν είναι τίποτα ,αντίθετα κακό κάνουν στην μεγάλη υγιή κυνηγετική μας οικογένεια και όλοι εμείς πρέπει να τους απομονώσουμε στις παρέες ,στα καφενεία ,στο διαδίκτυο !!Το θήραμα πρέπει να το τιμάς και να το σέβεσαι σαν ένα άξιο αντίπαλο και να αρκείσε στην θήρευση όχι απλά της νόμιμης κάρπωσης αλλά πολλές φορές και ακόμα λιγότερων θηραμάτων εάν αυτό βοηθά τους πληθυσμούς τους να ανακάμψουν και συνεισφέρει στην αειφορία της φύσης!! Μια φωτογραφία με λελογισμένο αριθμό θηραμάτων μιας χαμογελαστής κυνηγετικής συντροφιάς είναι κάτι όμορφο ,μια φωτογραφία όμως με δεκάδες θηράματα αραδιασμένα ανάμεσα σε κυνηγούς “ταλιμπάν” κάθε άλλο παρά όμορφη εικόνα είναι ! Το κυνήγι ειναι πολιτισμός και παράδοση και ο κυνηγός ο φορέας αυτής της παράδοσης και του πολιτισμού. Πρέπει κάθε μέρα όμως όλα αυτά α τα αποδεικνύουμε καθημερινά και παντού!

ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ καλά τα λες Βασίλη. Αυτό που δεν λες είναι ότι  ΄΄το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι΄΄. Ουδέποτε η κυνηγετική ηγεσία ασχολήθηκε σοβαρά με την εκπαίδευση των κυνηγών. Ακόμα και τα λεφτά που μοιράζει σε συνεργαζόμενους εκδότες με την μορφή διαφημίσεων (των αχρήστων εκτροφείων) έχουν ως στόχο την προσωπική προβολή των κυνηγοπατεράδων και όχι πραγματική ουσία ενημέρωσης των κυνηγών.. Μήπως είδες εσύ κάποια διαφήμιση ή κάποια προσπάθεια  της ΚΣΕ, της Δ ΚΟΣΕ ή άλλων Ομοσπονδιών κατά των ραμποειδών ενδυμάτων και την καταδίκη τους για την  …συνεισφορά τους  σε δεκάδες θανατηφόρα κυνηγετικά ατυχήματα;

Δείτε : Βάλτε χρώμα!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας