κυνικος

Published on 24 Σεπτεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Λέσχη επιδειξιών κυνηγών!

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στο facebook και στο χρονολόγιο Δράσεις Κυνηγών Θεσσαλονίκης με την κάτωθι …απολογητική λεζάντα:

΄΄Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Ν.ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΧΤΥΠΗΣΕ 280 ΤΡΥΓΩΝΙΑ.!!! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ 10 ΠΟΥΛΙΑ ΑΝΑ ΚΥΝΗΓΟ. ΣΤΑ ΤΡΥΓΩΝΙΑ Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΚΥΝΗΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΥΓΩΝΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
Η θηροφυλακη εκανε ελεγχο και διαπιστωσε οτι δεν ξεπεραστηκε το επιτρεπομενο οριο.΄΄

Σχόλιο του ΚΥΝΟCLUB.GR.  Αν η συγκεκριμένη ΄΄Λέσχη’’ νομίζει ότι προάγει τον κυνηγετικό πολιτισμό με τέτοιες φωτογραφίες, που συνοδεύονται από αστείες απόενοχοποιητικές λεζάντες τότε σηκώνουμε ψηλά τα χέρια. Αφού οι θηροφύλακες έκαναν καταμέτρηση,  αφού στο αξέχαστο γλέντι ήταν καλεσμένοι οι άποροι της περιοχής (!)  και αφού η ΄΄Λεσχη΄΄  κάνει μόνο δυο κυνήγια το χρόνο στα οποία μαζεύει 280 τρυγόνια, τότε δεν έχουμε να πούμε τίποτε. Μόνο να συνεισφέρουμε στην επίδειξη και προβολή τέτοιων καλών πράξεων….


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας