ειπαν

Published on 1 Οκτωβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Είναι ανήθικο να βγάζεις άδεια σε ‘’μη αναγνωρισμένο’’ Κυνηγετικό Σύλλογο!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ  (Μόνιμος πρόεδρος της Γ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας  Πελοποννήσου και εξ οφιτσίου μόνιμο μέλος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος)

Είπε μεταξύ άλλων σε παραγωγή ωριαίας βιντεοταινίας στην οποία εξυμνεί το έργο που έχει παραχθεί επί των ημερών του. Μια παραγωγή που σαν στόχο έχει περισσότερο το  ‘’δοξάστε μας’’ και την προσωπική προβολή παρά την ενημέρωση των κυνηγών. Μέσα στα πολλά που ανέφερε δεν παρέλειψε να τα βάλει και με τους λεγόμενους ΄΄παρασυλλόγους’’. Να τι είπε:

’Μην ξεχνάμε ότι στην προσπάθεια μας υπήρξαν και κάποια εμπόδια σοβαρά. Δημιουργήθηκαν και κάποιες άλλες ομάδες, οι οποίες καμία σχέση με τους συνεργαζόμενους και αναγνωρισμένους από την πολιτεία  κυνηγετικούς συλλόγους δεν έχουν,  οι οποίοι επιδιώκουν να τραβήξουν τα μέλη των κυνηγετικών συλλόγων  με ευτελή κίνητρα, ουσιαστικά αποδυναμώνοντας όλη εκείνη τη δράση που γίνεται από τις οργανώσεις αυτές,   παρασύροντας τον κυνηγό σε μια λογική ότι  τρία  ή πέντε ευρώ λιγότερα  είναι αυτά  τα οποία θα σώσουν (καγχασμός) την κατάσταση σήμερα. Να ξέρεις ότι,  και το θεωρώ και ανήθικο,   κάποιοι να λειτουργούν έτσι. Κάποιοι να πληρώνουμε την συνδρομή μας  για όλα αυτά που θα δεις  που βλέπεις   και θα δεις ότι  γίνονται  και κάποιοι  με επί ίσοις όροις με εμάς  να νέμονται τον θηραματικό πλούτο  χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό  στη συμπλήρωσή του στη διατήρησή του στη διαχείριση του. Συσπειρώσου λοιπόν στις κυνηγετικές οργανώσεις  και δούλεψε μαζί μας παραγωγικά,  θετικά ,για να έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις  διατήρησης ενός καθαρά ελεύθερου παραδοσιακού ελληνικού κυνηγίου…’’

ΣΧΟΛΙΟ: Αν δεν ξέραμε το τι συμβαίνει με τις κυνηγετικές οργανώσεις και τους  ισόβιους κυνηγοπατέρες που είναι κολλημένοι ως βδέλλες στις καρέκλες τους,  για 20, 30 ή και περισσότερα χρόνια, συμπεριφερόμενοι ως ιδιοκτήτες τότε μπορεί και να πιστεύαμε τον κ Μαρκόπουλο. Τον κ  Κώστα Μαρκόπουλο  που προσπαθεί να σώσει το ελεύθερο ελληνικό παραδοσιακό κυνήγι (ξενυχτώντας μέρα νύχτα στα γραφεία της Ομοσπονδίας του όταν δεν κυνηγάει στα  Σκόπια!) από τα …νύχια των  μη αναγνωρισμένων κυνηγετικών συλλόγων που όμως είναι απόλυτα νόμιμοι. Και αυτό είναι  κάτι το οποίο αποφεύγει να πει ο …πονηρούλης συνδικαλιστής όπως και οι υπόλοιποι ΄΄αθάνατοι΄΄  κυνηγοπατέρες που δεν θέλουν με τίποτα να αλλάξει η βασιζόμενη σε χουντικά καταστατικά  δομή του κυνηγίου που πηγάζει από το μακρινό και  …εθνοσωτήριο   1969. Για ποιο λόγο όμως ο κ Μαρκόπουλος  και η   κυνηγετική ηγεσία εκφράζει  τέτοιο μίσος κατά των μη συνεργαζόμενων Κυνηγετικών Συλλόγων;  –Μα επειδή  από την μια οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες χάνουν εξ αιτίας τους έσοδα και  από την άλλη  επειδή είναι  πραγματικά και ουσιαστικά ανεξάρτητοι. Κόντρα στο  μονοπώλιο των ‘’αναγνωρισμένων’’ κυνηγετικών συλλόγων  και της αλληλεξάρτησης τους με τις Ομοσπονδίες και την ΚΣΕ . Ένα μονοπώλιο  που έχει κτιστεί εδώ και  δεκαετίες από την εποχή της χούντας,  και έχει δημιουργήσει αλαζόνες ισόβιους κυνηγοπατέρες  που  παριστάνουν τους σωτήρες του κυνηγίου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας