αυτοκινητα

Published on 11 Νοεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Holland & Holland: Ενα Range Rover ειδικά για κυνηγούς!

Η εταιρία Holland & Holland δεν έχει καμία σχέση με αυτοκίνητα. Αν είστε κυνηγός από την άλλη πλευρά, τα μάτια σας έχουν αρχίσει ήδη να… γυαλίζουν! Η Holland & Holland είναι η Rolls Royce στις καραμπίνες.

Λογικό άρα η συνεργασία με μία από τις καλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στα εκτός δρόμου οχήματα, να δημιουργήσει έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς για όχημα… κυνηγιού!

Screen Shot 2014-11-11 at 12.24.28 μ.μ.

Φυσικά, με κόστος πάνω από 200.000 ευρώ, το συγκεκριμένο μοντέλο, Holland & Holland Range Rover, δεν είναι για τον οποιονδήποτε κυνηγό.

holland

Εχει όμως τα εξτρά του που δικαιολογούν την τιμή. Εξελιγμένο από το τμήμα ειδικών παραγγελιών της Land Rover, Special Vehicle Operations SVO, το μοντέλο βασίζεται στο –ήδη ακριβό- Range Rover Autobiography Black model.

Στο εξοπλισμό έχει προστεθεί ειδική θήκη για τις καραμπίνες, επενδυμένη με ξύλο και καφέ δέρμα αλκαντάρα. Η θήκη έχει σασί από αλουμίνιο και ανθρακονήματα και είναι συρόμενη προς διευκόλυνση του χρήστη.

holland1

Το εσωτερικό στιλ του μοντέλου είναι διαφορετικό με ηλεκτρικά κινούμενα τραπεζάκια από καρυδιά και ειδικές πρακτικές θήκες, πιθανόν για τα φυσίγγια…

Μεταλλικές λεπτομέρειες από τις καραμπίνες Holland & Holland έχουν ενσωματωθεί στα χερούλια των θυρών και το ταμπλό για να ολοκληρώνουν την εμπειρία και το πακέτο κλείνει ο κινητήρας των 510 ίππων για κινηση σε παράξενα μονοπάτια με άνεση!

holland2

Η εξωφρενική τιμή του μοντέλου προφανώς δεν τρομάζει τους πελάτες με κυνηγετικές ανησυχίες και… οικονομικές ησυχίες. Ούτε όμως και την εταιρία. Μόλις 120 Holland & Holland Range Rover πρόκειται να κατασκευαστούν και λογικά οι αγοραστές έχουν ήδη βρεθεί!

Πηγή: http://www.thetoc.gr/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας