επικαιροτητα

Published on 20 Νοεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Περιστέρι: Συνέλαβαν τη γυναίκα που υιοθετούσε, εξαφάνιζε και σκότωνε σκυλιά!

Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες του Α΄ Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου η γυναίκα που χρησιμοποιεί συστηματικά πλαστή ταυτότητα για να υιοθετεί ζώα από διαφορετικά φιλοζωικά σωματεία ανά την Ελλάδα τα οποία στη συνέχεια τα εξαφανίζει. Στην πλαστή ταυτότητα παρουσιάζεται ως Μαρία ή Χριστίνα Γιαννοπούλου.

Πριν από μερικές ημέρες υιοθέτησε ένα κουτάβι – όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία – από τη Σαλαμίνα και δέχτηκε να φιλοξενήσει ένα ακόμα ζώο, υπογράφοντας τα σχετικά συμβόλαια. Εν συνεχεία όμως εξαφανίστηκε και τόσο τα τηλέφωνα που είχε δώσει στη φόρμα υιοθεσίας όσο και η διεύθυνση που είχε δηλώσει αποδείχτηκαν ψευδή.

Έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση της. Φιλόζωοι από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας άρχισαν να ψάχνουν περισσότερα στοιχεία γι’ αυτή τη γυναίκα, αφού είχαν τη φωτογραφία της.

Η συγκεκριμένη «κυρία» εντοπίστηκε τελικά από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» καθώς προσπάθησε να υιοθετήσει κουταβάκι χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία άλλης ταυτότητας στο όνομα Χριστίνα Γιαννοπούλου.

«Η Αγκαλιά» αμέσως επικοινώνησε με τη Χριστίνα Δελλή, που δραστηριοποιείται μέσω της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας και σε συνεργασία με την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο.) έγινε η καταγγελία στο Α.Τ. Περιστερίου. Σε αυτή τη δράση συμμετείχαν εκ μέρους της Π.Φ.Π.Ο. η Τίνα Κασιδόκωστα και η Μάρθα Πουλτίδου.  Έτσι σε συνεργασία με την Αστυνομία στήθηκε η παγίδα.

Σήμερα την ώρα της υποτιθέμενης συνάντησης για την υιοθεσία ενός κουταβιού, που θα έφτανε από το Αμύνταιο, για να το παραλάβει η συγκεκριμένη γυναίκα, αστυνομικοί με πολιτικά προχώρησαν στη σύλληψη της.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς και την κα Πουλτίδου τι απέγιναν τα ζώα – για τα οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο – είπε ότι το ένα κουτάβι πέθανε από θερμοπληξία επειδή το είχε αφήσει στο αυτοκίνητο ενώ για το δεύτερο είπε απλά ότι κάπου το άφησε, χωρίς να προσδιορίζει το που!

Αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της καθώς και εις βάρος του άνδρα που τη συνοδεύει, ο οποίος και εμφανίζεται ως ο σύζυγος της.

Αύριο το πρωί θα απολογηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις κατηγορίες της κακοποίησης, θανάτωσης, εγκατάλειψης και εμπορίας ζώων καθώς και για πλαστογραφία σε ταυτότητες.

Όσοι φιλόζωοι αναγνωρίζουν το στιγμιότυπο καθώς δεν έχουμε το δικαίωμα να δημοσιεύουμε ξεκάθαρα το πρόσωπο της συγκεκριμένης γυναίκας καλούνται να επικοινωνήσουν με την κα Πουλτίδου στο τηλέφωνο: 6958464144, ώστε να αποκαλυφθεί πόσα ζώα χάθηκαν στα χέρια της.

Πηγή: Περιστέρι: Συνέλαβαν τη γυναίκα που υιοθετούσε, εξαφάνιζε και σκότωνε σκυλιά | www.zoosos.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας