επικαιροτητα

Published on 17 Δεκεμβρίου, 2014 | by Kynoclub

0

Συκοφαντικό δημοσίευμα και ύβρεις αντικυνηγών για εγκλωβισμένα κυνηγόσκυλα!

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Με τον …πιασάρικο τίτλο   ‘Καρδίτσα: Πέταξαν 2 κυνηγόσκυλα στο αρδευτικό κανάλι για να τα εξοντώσουν΄΄ , η γνωστή για το αντικυνηγετικό της μίσος ιστοσελίδα zoosos.gr, χωρίς κανένα στοιχείο, κατηγορεί κυνηγούς, χωρίς όμως να τους κατονομάζει, ότι πέταξαν τα σκυλιά τους σε αρδευτικό κανάλι με σκοπό να τα εξοντώσουν! Βέβαια, μέσα από το κείμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει ότι τα δυο σκυλιά βρέθηκαν στο κανάλι επειδή κάποιος τα έσπρωξε να πέσουν εκεί με στόχο την εξόντωσή τους.! Όποιος γνωρίζει δυο τρία πράγματα από κυνήγι και κυνηγόσκυλα θα καταλάβει αμέσως ότι οι δύο σκύλοι, ο ένας σεττερ και ο άλλος ιχνηλάτης, είναι σχεδόν απίθανο να ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη ο όποιος μάλιστα σκέφτηκε να τα ξεφορτωθεί με αυτόν τον αφελή τρόπο, όπως με βεβαιότητα γράφουν οι συντάκτες του zoosos.gr, για να κατηγορήσουν ελαφρά την καρδία τους κυνηγούς. Η αντικυνηγετική ανάρτηση δεν αναφέρει αν τα δυο ζώα φέρουν μικροτσίπ ή άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους, ούτε αν αναζητήθηκαν οι ιδιοκτήτες τους, που με βεβαιότητα μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα… Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το δημοσίευμα εκφράζει την …σιγουριά ότι τα σκυλιά πεταχτήκαν στο χαντάκι από τον ιδιοκτήτη τους και αποκλείει την πιθανότητα να εγκλωβίστηκαν μόνα τους και μάλιστα σε διαφορετικούς χρόνους… Εντύπωση βέβαια προκαλούν και οι εμετικές ύβρεις ορισμένων φανατικών, με ψευδώνυμα, που βρίζουν με χυδαίο τρόπο τους κυνηγούς χωρίς η διεύθυνση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας να διαγράφει όσα προσβλητικά, και ας το επαναλάβουμε, χυδαία εκστομίζουν ….

zoosos12

Επειδή τη δημοσίευμα προσβάλει και συκοφαντεί κατάφορα τους κυνηγούς της περιοχής, και κατ επέκταση το σύνολο της κυνηγετικής κοινότητας, θα πρέπει άμεσα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, στην περιοχή του οποίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα ,έγινε το περιστατικό, , η διοίκηση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και η διοίκηση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος να πράξουν τα δέοντα και να ζητήσουν εξηγήσεις. Και αν χρειαστεί (που χρειάζεται) να προβούν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι μόνο.

– Αρκεί να μην έχουμε μια ακόμα …γαργάρα, εκ μέρους της ΚΣΕ, όπως συνέβη (;) με την περίπτωση του συκοφάντη κ Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Σκαι πριν μερικούς μήνες . Διαβάστε την ανάρτηση του Zoosos.gr και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

ΔΕΙΤE: Καρδίτσα: Πέταξαν 2 κυνηγόσκυλα στο αρδευτικό κανάλι για να τα εξοντώσουν


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας