επικαιροτητα

Published on 17 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Οι μάσκες έπεσαν! Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία στηρίζει ανοικτά την Νέα Δημοκρατία…

Κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

tipos2Αν είστε από αυτούς που είχαν επιφυλάξεις και ερωτηματικά για την όψιμη και ασυνήθιστη  αντιπαλότητα της ηγεσίας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δικαιώνεστε. Οι εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τον …λάκκο που έκρυβε η  πρωτοφανής επιθετικότητα της διοίκησης της ΚΣΕ απέναντι σε ένα πολιτικό κόμμα το οποίο βρίσκεται ένα  βήμα πριν την εξουσία, μόλις λίγες  μέρες πριν την εκλογική λαϊκή ετυμηγορία.  -Η  σφοδρή προεκλογική επίθεση της ΚΣΕ κρίνεται ως αδικαιολόγητη ακόμα και από τους πλέον μετριοπαθείς κυνηγούς έστω και αν κάποιες αντικυνηγετικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν κάποια ανησυχία στους κυνηγούς….. έστω και αν τέθηκαν υπό αναθεώρηση  μετά την συνάντηση του κ Αλέξη Τσίπρα με την αντιπροσωπεία της ΚΣΕ.

-Η επιβεβαίωση  λοιπόν για όσα παίζονται κάτω  από το τραπέζι, από τα νεοδημοκρατικά στελέχη της ΚΣΕ και της θηροφυλακής (!) ήρθε από ένα ΄΄παραπολιτικό΄΄ της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος μέσα από το οποίο βγαίνουν όλα στη φόρα.  Όχι ότι δεν τα γνωρίζαμε, όμως  τώρα όσα υπήρχαν ως υποψία,  έχουν πλέον  την επισημοποίηση της κατ εξοχή φιλονεοδημοκρατικής εφημερίδας που γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα όσα συμβαίνουν στα ενδότερα του κομματικού επιτελείου  της Νέας Δημοκρατίας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που φερει την υπογραφή Γ. Ευθ.   η αντιπροσωπεία της ΚΣΕ (Παπαδόδημας, Σταθόπουλος) εξέφρασε στον κ. Σαμαρά την στήριξη της στη Νέα Δημοκρατία  ενώ  στο ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτεται και ο ρόλος του θηροφύλακα κ Αλέκου Κόκκαλη που προφανώς εκτός από τα καθήκοντα του ως θηροφύλακας , και για τα οποία πληρώνεται από τους κυνηγούς, έχει σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα  και ρόλο κομματικού διαμεσολαβητή!

samaraspapadodimasΑξίζει να σημειωθεί ότι το έγκυρο ένθετο ΄΄Τύπος Κυνήγι’’ που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη μαζί με τον Ε. Τ. και διευθύνετε από τον εξαίρετο συνάδελφο κ Απόστολο Αντωνάκη, κρατά ίσες αποστάσεις από όλα τα πολιτικά κόμματα υπηρετώντας τα κυνηγετικά συμφέροντα και σε καμία περίπτωση  τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς της κυνηγετικής ηγεσίας. Ενδεικτικό των όσων διακυβεύονται από τα αποτελέσματα των εκλογών είναι η διπλή κομματική ιδιότητα του κ Αλέκου Κόκκαλη που εκτός από τον τίτλο του Γραμματέα διαγραμματικού έχει και την πολύφερνη θέση του Αντιπροέδρου του Πράσινου Ταμείου το όποιο διαχειρίζεται _(και) τα χρήματα και των κυνηγών.

Λεπτομέρεια: Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ο κ Νίκος Σταθόπουλος πρόεδρος της Δ ΚΟΣΕ, μέλος της διοίκησης της ΚΣΕ και μέλος της αντιπροσωπείας που έκανε τις συναντήσεις με τους κ Τσίπρα και Σαμαρά, ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στη Β Αθηνών.

 samaras

 Το αποκαλυπτικό  δημοσίευμα

΄΄Τη στήριξή της στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε η αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά  παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Έπειτα από το φιάσκο της επαφής  που είχε μαζί τους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία να τους καλέσει,  ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ Νικόλαος Παπαδόδημας  συναντήθηκε χτες με τον κ. Σαμαρά, Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι παραδοσιακές  πάγιες σχέσεις της Ν. Δ. υπέρ της Κυνηγετικής δραστηριότητας όπως αυτή λειτουργεί  μέχρι σήμερα, για το καλό της αειφορίας , του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης . Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος εκδόθηκαν περισσότερες από 180.000 άδειες ενώ το ραντεβού κλείστηκε από τον γραμματέα διαγραμματικού της Συγγρού κ Αλέκο Κόκκαλη που είναι θηροφύλακας και για χρόνια ο σύνδεσμος της μεγάλης κοινωνικής ομάδος με την Ν. Δ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας