επικαιροτητα

Published on 23 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Νέο λάδι στην φωτιά και πολιτικά παιχνίδια από την …σοβαρή ΣΤ ΚΟΜΑΘ!

Κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Με επίσημο έγγραφό της η διοίκηση της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης συντάσσεται με τα πολιτικά παιχνίδια της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και στην επίθεση της τελευταίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πού , όπως δείχνουν όλα τα γκάλοπ, αναμένεται να είναι ο νικητής των εκλογών της Κυριακής.

komath1

Το έγγραφο της ΚΟΜΑΘ ,που δημοσιεύει το kynoclub.gr , έρχεται ως συνέχεια μια σειράς αμφιλεγόμενων ενεργειών και ανακοινώσεων από την ΚΣΕ αποδεικνύοντας το σχέδιο, που προφανώς υπάρχει, για χειραγώγηση της ψήφου των 180.000 κυνηγών. Η Βορειοελλαδίτικη Ομοσπονδία καλεί τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της επικράτειας της, να κάνουν ΄΄πρωτογενή ενημέρωση΄΄ στα μέλη τους για τις ΄΄θέσεις πολιτικού φορέα για την κυνηγετική δραστηριότητα…΄΄ κοινοποιώντας την ανακοίνωση της ΚΣΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί ο κ Καλογεράκος και ο κ Πολυχρόνης , που υπογράφουν το επίμαχο έγγραφο, να αναφέρονται   σε ΄΄πολιτικό φορέα΄΄ τον οποίο αποφεύγουν να κατονομάσουν, όμως είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια ανάμιξης και ταύτισης της ΣΤ ΚΟΜΑΘ με την  απροκάλυπτη επίθεση της κυνηγετικής ηγεσίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως φαίνεται η διοίκηση της ΚΣΕ, στην οποία συμμετέχει και ο κ Καλογεράκος, ως πρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ, έχει ενεργοποιήσει κάθε μέσο , ακόμα και τις Ομοσπονδίες, για να επηρεάσει τις ψήφους των κυνηγών και ας κόπτεται περί του αντιθέτου…

komath2

Aριστερά: Ο Γ. Γραμματέας της ΣΤ ΚΟΜΑΘ κος Ιωάννης Πολυχρόνης

Δεξιά: Ο πρόεδρος της ΣΤ ΚΟΜΑΘ και μέλος της διοίκησης της ΚΣΕ, κος Νικόλαος Καλογεράκος

-Το ερώτημα που τίθεται από χιλιάδες κυνηγούς ,που παραμένουν επιφυλακτικοί και έκπληκτοι με τις ακατανόητες επιλογές της κυνηγετικής ηγεσίας, είναι εύλογο.

Με ποιο δικαίωμα οι αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές (κατέχουν τις καρέκλες τους για 20 και 30 χρόνια ο καθένας) εμπλέκουν σε πολιτικές αντιπαραθέσεις τις κυνηγετικές οργανώσεις; Πολύ περισσότερο που όταν το Κόμμα Κυνηγών συμμετείχε σε εκλογές, επικαλούντο πολιτική ουδετερότητα. Και να που τώρα βλέπουμε να υπάρχει μια άνευ προηγουμένου ανάμιξη των ανώτερων κυνηγετικών οργανώσεων στην πολιτική αντιπαράθεση, έστω και αν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ κρίνονται ως ξεκάθαρα αντικυνηγετικές. Ούτε επί των ημερών της ορκισμένης αντικυνηγού κας Μπιρμπίλη, ούτε επί των ημερών του ΄΄οικολόγου΄΄ κ Ηλία Ευθημιόπουλου, ούτε επί των ημερών του κ Φώτη Χατζημιχάλη, που πριν μερικά χρόνια ήθελε να περικόψει των Φεβρουάριο, δεν είχε υπάρξει τέτοια αντίδραση από την ΚΣΕ. .

-Στην περίπτωση λοιπόν που ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση, κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο, πως θα μπορέσει άραγε η διοίκηση της ΚΣΕ να κάνει κάποια προσέγγιση, για να επιτύχει την αναθεώρηση των θέσεων του συγκριμένου κόμματος , όταν συμπεριφέρεται ως αντίπαλο κόμμα και όχι ως συνδικαλιστικός κυνηγετικός φορέας;

-Κατά τα άλλα παρά την ΄΄παράκληση΄΄ της ΚΣΕ προς την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος να ανασκευάσει δημοσίευμα της που την έφερε να υποστηρίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον κ Σαμαρά , ουδέποτε υπήρξε κάποια επανόρθωση. Ούτε καν από το ένθετο περιοδικό ΄΄ Τύπος-Κυνήγι΄΄ . Προφανώς ο συντάκτης Γ. Ευθυμίου επιμένει στο δημοσίευμα του και στις πληροφορίες που θέλουν την ΚΣΕ να έχει βαφτεί …γαλάζια!

Ας ελπίσουμε η αδικαιολόγητη εμπλοκή της ΚΣΕ στην πολιτική αντιπαράθεση, με την εκστρατεία της κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την ταυτόχρονη υποστήριξή της στη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν θα έχει, μη αναστρέψιμες, συνέπειες.

Δείτε: Οι μάσκες έπεσαν! Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία στηρίζει ανοικτά την Νέα Δημοκρατία…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας