επικαιροτητα

Published on 24 Ιανουαρίου, 2015 | by Kynoclub

0

Νεκρή έπεσε μια ακόμα ελαφίνα σε τροχαίο ατύχημα!

Χτυπημένη από αυτοκίνητο ξεψύχησε απόψε λίγο πριν μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Σουλά, μια ακόμα ελαφίνα, που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, εγκατέλειψε χτυπημένο και αβοήθητο το ελάφι στο δρόμο και έφυγε. Διερχόμενο αυτοκίνητο είδε όμως την ελαφίνα, στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε και αφού διαπίστωσε ότι ήταν νεκρό ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το περιστατικό, κατά τραγική σύμπτωση, σημειώθηκε στον δρόμο από τον Άγιο Σουλά προς Διμυλιά, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από το σημείο που το δασαρχείο έχει τοποθετήσει το ειδικό σήμα που προειδοποιεί τους οδηγούς για ενδεχόμενο πέρασμα ελαφιών.

Την τελευταία διετία, πάνω από 20 ελάφια έχουν βρει τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τους δρόμους της Ρόδου, ειδικά κοντά στις δασικές περιοχές όπου υπάρχουν περάσματα.

Πηγή : Νεκρή έπεσε μια ακόμα ελαφίνα σε τροχαίο ατύχημα | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/301381/nekrh-epese-mia-akoma-elafina-se-troxaio-atyxhma#ixzz3Plm7xJj5
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας