επικαιροτητα

Published on 13 Μαρτίου, 2015 | by Kynoclub

0

Δασοφύλακας κυνηγούσε παράνομα με… καλάσνικοφ!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη σύζυγο του δασικού υπαλλήλου που αναζητείται και την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα, μαζί με τους άλλους δυο λαθροθήρες

Οπλισμένοι με πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και ασυρμάτους κυνηγούσαν αγριογούρουνα (!) τρεις οργανωμένοι λαθροθήρες που εντοπίστηκαν στο Μαίναλο από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες! Μάλιστα, ο μοναδικός που διέφυγε είναι εν ενεργεία… δασοφύλακας!

Οι θηροφύλακες εντόπισαν το σημείο που είχε χτυπηθεί το αγριογούρουνο μέσα στο δάσος και κατάφεραν να εγκλωβίσουν δύο από τους δράστες. Ο τρίτος διέφυγε με το αυτοκίνητό του, αλλά οι θηροφύλακες ανακάλυψαν τα στοιχεία του, διαπίστωσαν την ιδιότητά του ως φύλακα του δάσους και ζήτησαν τη βοήθεια της Αστυνομίας που έκανε έρευνα στο σπίτι του.

Ο δασοφύλακας είχε εξαφανιστεί, αλλά σε έναν παλιό ξυλόφουρνο έξω από το σπίτι, βρέθηκαν το Καλάσνικοφ και ένα σακίδιο με νωπό κρέας αγριογούρουνου, το οποίο έβγαλε σε δημοπρασία το δασαρχείο Βυτίνας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη σύζυγο του δασικού υπαλλήλου που αναζητείται και την παρέπεμψαν στον εισαγγελέα, μαζί με τους άλλους δυο λαθροθήρες. Παράλληλα, έστειλαν για βαλλιστική εξέταση το Καλάσνικοφ ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Πηγή: http://www.protothema.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας