επικαιροτητα

Published on 26 Μαρτίου, 2015 | by Kynoclub

0

Τίτλοι τέλους για το ΄΄Τύπος Κυνήγι΄΄

Το αποχαιρετιστήριο τεύχος του κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη 26 Μαρτίου το Τύπος Κυνήγι μετά από 16χρονια κυκλοφορίας.

-Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από το μακρινό 1999 όταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα κυκλοφόρησε ένθετο περιοδικό για το κυνήγι από τον Ελεύθερο Τύπο.

-Ήταν τότε που δυο περιοδικά, το ΄΄Κυνήγι με Κυνηγόσκυλα΄΄ του Νίκου Φωτακόπουλου και το ΄΄Κυνήγι με Σκοποβολή΄΄ του Νικήτα Κυπρίδημου, συνέπραξαν στην έκδοση του πρώτου τεύχους του ΄΄Τύπος Κυνήγι΄΄ που έμελε να αλλάξει την πορεία του κυνηγετικού τύπου.

-Εκείνη την εποχή διευθυντής της εφημερίδας ήταν ο …αντικυνηγός κ Γιώργος Κύρτσος, αρχισυντάκτης ο κυνηγός Γιώργος Χαρβαλιάς και συντάκτης της εφημερίδας ο επισης κυνηγός Δημήτρης Στριλάκος. Δηλαδή όλοι όσοι μετέπειτα απετέλεσαν την συντακτική ομάδα του Έθνος-Κυνήγι. Έκτοτε πολλά άλλαξαν και κυρίως ο κυνηγετικός τύπος που πλέον πληρώνει και αυτός το τίμημα του…

-Σήμερα, μετά από μια μακροχρόνια πορεία προσφοράς το ΄΄Τυπος Κυνηγι΄΄ υπό την διεύθυνση του ακούραστου Απόστολου Αντωνάκη, το ένθετο και οι υπογραφές των συνεργατών του, βάζουν προσωρινά στην άκρη μολύβια και πληκτρολόγια νικημένοι από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εφημερίδα.

-Οι συντάκτες και οι αναγνώστες του ΄΄Τυπος Κυνήγι΄΄ δηλώνουν πάντα μάχιμοι και αλληλουπόσχονται πώς σύντομα θα ξανανταμώσουν σε νέα ραντεβού και νέες μάχες για το κυνήγι και το περιβάλλον…

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας