ποιντερ

Published on April 8th, 2015 | by Kynoclub

0

Αυτό είναι το πιο όμορφο Πόιντερ του Ηνωμένου Βασιλείου. Δείτε το βίντεο…

Επιμέλεια: kynoclub.gr

Μπορεί στην Ελλάδα τα πόιντερ να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή όμως στην Βρετανία που είναι η πατρίδα τους χρησιμοποιούνται , αναλογικά, από λίγους κυνηγούς ενώ πολλοί τα προτιμούν και ως σκύλος εκθέσεων η συντροφιάς…Παρ όλα αυτά υπάρχουν και εκεί πολλά καλά Πόιντερ τα οποία εκτρέφονται με βάση τις παλιές Αγγλικές γενεαλογικές γραμμές και όπως φαίνεται στο βίντεο δεν υπάρχει η επιρροή των ιταλών κτηνοτρόφων που έχουν καθιερώσει ένα διαφορετικό τύπο πόιντερ με αρκετά ΄΄λεβροειδή΄΄ χαρακτηριστικά έχοντας ως  στόχο και όραμα τους αγώνες  …Μεγάλης Έρευνας.

banner-hills-kynoclub.gr

http://www.hillspet.gr/

Το βίντεο είναι από την πρώτη ημέρα του Crufts 2015 οπότε συμμετείχαν τα κυνηγόσκυλα και μεταξύ αυτών  τα Πόιντερ. Νικητής και για την ακρίβεια νικήτρια και ΄΄Καλύτερος φυλής΄΄ αναδείχτηκε η  Sh ch Wilchrimane Ice Maiden, Flo, με κυναγωγό την  Amelia Siddle.

Γονείς    της  Flo είναι οι    Pipeaway Diamond Tulip x Wilchrimane Black Ice JW. Ξεκίνησε την καριέρα της από κουτάβι κερδίζοντας  BPIB, κουτάβι Ομάδα 1 και RBPIS στο Μπέρμιγχαμ  στο εθνικό  Πρωτάθλημα Παρουσίαση, πήρε την πρώτη CC της στο Crufts 2012 υπό ειδική φυλή Τζον Έβανς, από τότε έχει περάσει στην κορυφή  τόσο το 2012 όσο και το 2013 ως το καλύτερο Πόιντερ του  Ηνωμένου Βασιλείου  και το 2013 ως Runner Up Top Gundog, συγκεντρώνοντας ένα εντυπωσιακό σύνολο αποτελεσμάτων  μερικά από τα οποία είναι τα εξής:

17 Χ CC

14 BOB

BOB Παγκόσμια Έκθεση Σκύλων στην Ουγγαρία το 2013

Ομάδα 2 Παγκόσμια Έκθεση Σκύλων

BIS Σέττερ και Πόιντερ

RBIs Μπλάκπουλ

7 Χ 1ος Καλύτερος Ομάδος

2 x  2ος  Καλύτερος Ομάδος

2 Χ 3ος  Καλύτερος Ομάδος

1 Χ 2ος  Καλύτερος Ομάδος

Φιναλίστ Νικητής στο Crufts 2013

Έκθεση πρωταθλητών  Νικητής 2013

Eukanuba Champion Stakes Φιναλίστ 2013

Κουτάβι της Χρονιάς 2012 Φιναλίστ

pointer1


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας