επανιελ μπρετον

Published on April 24th, 2015 | by Kynoclub

0

Σεμινάριο και Έκθεση Επανιέλ Μπρετόν!

epaniel4Οι φίλοι του Επανιέλ Μπρετόν όπως και όλοι οι κυνόφιλοι  προσκαλούνται στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου στα γραφεία του ΟΚΑΔΕ επί της οδού Σπύρου Πάτση 5, Αθήνα. Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του Γαλλικού Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν κος Christian Gunther.

Ώρα έναρξης 19:00

Την Κυριακή 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 19η Εθνική Έκθεσης Εκτροφής του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν στο Βοτανικό κήπο στο Χαϊδάρι. Η προσέλευση των σκύλων θα γίνει στις 08.00 και η έναρξη της έκθεσης στις 09.30-10.00

Πληροφορίες: 694 606 1837

propac

propacpetfood.gr

Το Επανιέλ με δυο λόγια

Ταιριάζει σε κυνόφιλους που μπορούν να αναπτύξουν τα ευρύτατης γκάμας κυνηγετικά ταλέντα αυτού του μανιώδη κολυμβητή που φερμάρει, ιχνηλατεί και «απορτάρει» κάθε είδους θήραμα, παντού, πάντοτε, κάτω απ’ οποιασδήποτε συνθήκες, το ίδιο καλά. Θερμοκέφαλος και ασυγκράτητος, χρειάζεται έμπειρο χέρι για να ελεγχθεί και αποδίδει ιδιαίτερα όταν ζει σαν σύντροφος. Ιδιαίτερα καλός με τα παιδιά και ενθουσιώδης στο παιχνίδι! Πολύ υπάκουος όταν εκπαιδευτεί σωστά, διαπρέπει εκτός από το κυνήγι της μπεκάτσας και σε κυναθλήματα όπως διαγωνιστική υπακοή, ατζίλιτυ, φλάιμπωλ κ.λ.π.

Πολυτάλαντο και εργονομικά κατασκευασμένο σκυλί «για όλες τις δουλειές» και για όλο τον κόσμο, δεν είναι όμως ιδιαίτερα κατάλληλος για όσους θέλουν ένα μόνο σκύλο: είναι συντροφικός και απολαμβάνει την παρέα και το παιχνίδι με τους ομοίους του. Μικρόσωμο, συμπαγές, τετράγωνο σκυλί, διακεκριμένου τύπου σπάνιελ με σφηνοειδές κεφάλι, σκουρόχρωμα και εκφραστικά μάτια με ζωηρή έκφραση, τρίχωμα πυκνό και ποτέ υπερβολικό σε μήκος, κοντή ουρά, γοργή και δυναμική κίνηση, Δυνατή και συμπαγής δομή, μεσόμορφη χωρίς υπερβολές, με αξιαγάπητο και έντονο, αλλά εύπλαστο χαρακτήρα.

 


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας