κυνικος

Published on 13 Μαΐου, 2015 | by Kynoclub

0

Τα προκλητικό εκπαιδευτικό με τα ….δίκιλα γουρουνάκια και ο ρόλος του κυνηγοσυνδικαλιστή… Δείτε το βίντεο!

Γράφει ο Κυνικός

Δεν έχει καμιά σημασία, ίσως μόνο ως άλλοθι, αν το ΄΄εκπαιδευτικό΄΄ που δείχνει αυτό το βίντεο, έχει γίνει εντός η εκτός Ζώνης Εκπαίδευσης Σκύλων. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχει γίνει στις 10 Μαΐου, στην αποκορύφωση της αναπαραγωγικής εποχής, ενώ η ανάρτηση στο facebook έχει γίνει με προφανή στόχο την πρόκληση θαυμασμού για την κυνηγετική δεινότητα του πρωταγωνιστή ….γουρουνοφάγου.

Οι εικόνες με τα μικρά γουρουνάκια που προσπαθούν να ακολουθήσουν τις μητέρες τους και να ξεφύγουν από τα γουρουνόσκυλα μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε συνειδητοποιημένο κυνηγό. Περιμένουμε λοιπόν από την δραστήρια και λαλίστατη σε τέτοιες περιπτώσεις, Γ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου να ενημερώσει την κυνηγετική κοινή γνώμη για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.

10/5/15……..ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ…….ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΔΩΝ ΘΗΡΑΜΑΤΑ!!!!!

Posted by Thodorakis Papageorgopoulos on Sunday, 10 May 2015

-Που ακριβώς έγινε και ποιοι εμπλέκονται. Με την ευκαιρία να μας ενημερώσει και για την δράση της θηροφυλακής απέναντι στα παράνομα εκπαιδευτικά. Με συγκεκριμένους αριθμούς και περιγραφή των παραβάσεων. Τόσοι έλεγχοι, τόσες μηνύσεις τόσοι για πέρδικα τόσοι για λαγό κ.ο.κ.

Αυτονόητο είναι ότι περιμένουμε και την διάψευση ή την επαλήθευση για την εμπλοκή κυνηγόσυνδικαλιστή της Γ. ΚΟΠ.

-Καλές οι επικοινωνιακές παραστάσεις και οι εκστρατείες για τα ανοιξιάτικα τρυγόνια όμως ελπίζουμε να μην υπάρχει αλληθώρισμα για όσα συμβαίνουν στα μετόπισθεν…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας