κυνικος

Published on 15 Μαΐου, 2015 | by Kynoclub

0

Συνέλευση και εκλογές (λέμε τώρα) στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία!

Γράφει ο Κυνικός

Λήγει στις 18 Μαΐου η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την 7η Ιουνίου σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί σύντομα. Φυσικά αι αναμένεται η… πανηγυρική επανεκλογή των ίδιων προσώπων που… μεγαλώσαμε μαζί τους  που είναι οι κύριοι κ Παπαδόδημας, Καραγιάννης, Αραμπατζής,  Σταθόπουλος και Μπογιάκης

-Αν έχετε άγνοια κινδύνου και την ουτοπική προσδοκία  ότι υπάρχει πιθανότητα να εκλεγείτε χωρίς να αποφασίσουν την αποχώρησή τους  οι αιώνιοι κυνηγοσυνδικαλιστές τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι οι  υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο κατατίθενται στο πρωτόκολλο της Κ.Σ.Ε. εργάσιμες ημέρες και ώρες, το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, ώρα 16:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κυνηγετική Συνομοσπονδία και γενικότερα οι κυνηγητικές οργανώσεις λειτουργούν βασιζομένας σε χουντικά καταστατικά που δεν επιτρέπουν την ανανέωση των προσώπων. Αντίθετα ευνοούν την μονιμότητα αφού  οι κυνηγοί δεν έχουν καν δικαίωμα ψήφου,  παρά το γεγονός ότι καταβάλουν δυσανάλογα υψηλές εισφορές για Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδία.

kse

Δείτε: Οι κυνηγοπατέρες, τα χουντικά καταστατικά και ο πακτωλός του χρήματος…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας