θεματα

Published on 28 Μαΐου, 2015 | by Kynoclub

0

Εφαρμογή για Android κινητά έκανε η ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ

Εφαρμογή για Android κινητά έκανε η ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ

Μετά από τα κινητά και tablet της Apple η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης προχώρησε στη δημιουργία εφαρμογής κυνηγετικής ενημέρωσης για τα κινητά Android.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο την παρουσίαση των θηραμάτων, πτηνών και θηλαστικών, τους κυνηγετικούς σκύλους με φωτογραφίες καθώς και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα. Επίσης, θα βρείτε χάρτες με τα καταφύγια άγρας ζωής της Μακεδονίας – Θράκης, όπως αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του YΠΑΠΕΝ. Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ασφάλεια στο κυνήγι, οδηγίες για την εξέταση υγείας του θηράματος, ενώ οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες, καθώς και το έργο της ΚΟΜΑΘ είναι άλλες ενότητες που παρουσιάζονται.
Τα στοιχεία αυτά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην έκδοση «Εγχειρίδιο Κυνηγού» που μοίρασε δωρεάν η ΚΟΜΑΘ σε 60.000 κυνηγούς της περιφέρειας της.

Παρακάτω αναφέρονται οι κατασκευαστές με λειτουργικό Android. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τους παρακάτω κατασκευαστές περισσότερες από 500 συσκευές σαν κωδικοί. Σε όλο το κόσμο σύμφωνα με την Google 4918 συσκευές υποστηρίζονται. Ασφαλώς δεν είναι διαφήμιση, παρακάτω είναι οι κατασκευαστικές εταιρείες κινητών που υποστηρίζουν τη νέα εφαρμογή της KOMAΘ.

HTC
MOTOROLA
SAMSUNG
LG
SONY
VODAFONE SMART
NEXUS GOOGLE
ACER
ALCATEL
LENOVO
HUAWEI
TURBO-X
MLS
PRESTIGIO
VIVACO
PHICOMM
ZTE
ARCHOS
OEM
eSTAR
ALLVIEW
ZOPO

Πρόκειται για την 3η ενέργεια που κάνει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης για κυνηγετική ενημέρωση μέσα από κινητά και νέες τεχνολογίες.
Είχαν προηγηθεί;
α) εφαρμογή για
iphone (η 1η κυνηγετική εφαρμογή στην Ελλάδα) ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

β)  η εφαρμογή για tablet (ipad) που απευθυνόταν σε μικρά παιδιά
Επίσης εκπαδευτικό ενημερωτικό παιχνίδι για μικρά παιδιά υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ
http://www.hunters.gr/game/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας