ελληνικος ιχνηλατης

Published on 2 Ιουνίου, 2015 | by Kynoclub

0

Ενωτικό μήνυμα από την νέα διοίκηση του Ομίλου Ελληνικού Ιχνηλάτη!

Ο κ. Φώτης Πεσιλής, ένθερμος λάτρης και γνώστης της φυλής, είναι ο νέος πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Στο νέο διοικητικό συμβούλιο υπάρχει μεγάλη ανανέωση προσώπων μια και από το απερχόμενο διοικητικό μόνο ο έμπειρος,  περί τα κυνοφιλικά δρώμενα  κ. Ισίδωρος Θεοδωράκης ενώ οι υπόλοιποι προτίμησαν να δώσουν την θέση τους σε νεότερους.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο  έργο της προηγούμενης διοίκηση που υπό την ηγεσία του κ Δημήτρη Βαβουράκη αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία του Ομίλου. Ενδεικτικό του έργου που έγινε από την απερχόμενη διοίκηση, πέρα από όλα τα άλλα, είναι το γεγονός ότι νομιμοποιήθηκαν και καθιερώθηκαν οι αγώνες εργασίας ιχνηλατών ενώ παράλληλα αναδείχτηκαν οι πρώτοι κριτές εργασίας για ιχνηλάτες.

ellinikosixnilatis3

Η σύνθεση της νέας διοίκησης και των εκλεγμένων επιτροπών είναι η εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος Πεσιλής Φώτης
Αντιπρόεδρος Θεοδωράκης Ισίδωρος
Γ Γραμματέας Βατίστας Βασίλης
Ταμίας Κουγιάς Σταμάτης
Μέλος Μαργαριτιάδης Γιώργος
Μέλος Κατσάρας Γιώργος
Μέλος Αργυρίου Δημήτρης

Αναπληρωματικά μέλη

Ζήσης Δημήτρης
Παπαρούνης Δημήτρης
Γκίκας Κώστας

Εξελεγκτική επιτροπή

Βενετσάνη Σεμίνα
Δημόπουλος Ηρακλής
Ρούτσης Βλάσσης

Πειθαρχική επιτροπή

Αναγνωστόπουλος Παύλος
Νικόλτσης Ιωάννης

Ανακοίνωση της νέας διοίκησης

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την ψήφο τους, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΟΦΕΙ. Ιδιαίτερα για τα μέλη της περιφέρειας και συγκεκριμένα, Παραμυθιάς, Πρέβεζας, Άρτας, Αμφιλοχίας, Βόνιτσας, Αγρινίου, Μεσολογγίου,Πάτρας, Πύργου, Ξυλοκάστρου, Κορίνθου, Άργους, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Λαμίας, Θήβας,Χαλκίδας και άλλες πόλεις, τα οποία με την παρουσία τους απέδειξαν την αγάπη τους για τον ΕΙ και το θεσμό! Πρέπει να σημειωθεί ότι η γενική συνέλευση του ομίλου είχε πρωτοφανής πανελλήνια προσέλευση. Τονίζουμε ότι είμαστε θετικοί, σε όποια καλόπιστη και εποικοδομητική συνεργασία, αντιθέτως θα τηρήσουμε στο απόλυτο τον κανονισμό και οποιαδήποτε αυθαίρετη κατά του ομίλου ενέργεια, θα παραπέμπεται.
Ελπίζω και πιστεύω πως θα βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια προώθησης της Ελληνικής μας φυλής, όλοι οι υγιής σκεπτόμενοι φίλοι, ανεξαρτήτως προτίμησης φυλής, μιας και όλοι μας θέλουμε νομίζω, την εθνική μας φυλή “ψηλά”.

Μετά τιμής

Το νέο ΔΣ του ΟΦΕΙ

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας