ελληνικος ιχνηλατης

Published on 27 Ιουνίου, 2015 | by Kynoclub

0

Οι επιδιώξεις του Ομίλου Ελληνικού Ιχνηλάτη!

Με ανάρτηση στο διαδίκτυο η νέα διοίκηση του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη ενημερώνει τα μέλη και θέτει τους στόχους και τις προτεραιότητες για το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως γίνεται αντιληπτό από την ανάγνωση του κειμένου το οποίο ΄΄ανέβασε΄΄ ο πρόεδρος κ Φώτης Πεσιλής κυρίαρχος στόχος του Ομίλου είναι η διατήρηση και βελτίωση των εργασιακών και μορφολογικών χαρακτηριστικών της φυλής μέσα από εκθέσεις, αγώνες εργασίας και σεμινάρια. Ν.Φ.

ellinikosixnilatis

Το ΔΣ του ΟΦΕΙ σας ανακοινώνει τις προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις για το πρώτο διάστημα της θητείας του.

1.Προκύρηξη σφραγισμένων προσφορών για επίδοξους χορηγούς-υποστηρικτές κλπ. που πρόθεση έχουν την στήριξη του Ομίλου με οποιοδήποτε τρόπο. Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων χορηγών-υποστηρικτών θα γίνονται δεκτές μέχρι 31/7/2015 , διάστημα το οποίο πιστεύουμε ότι είναι αρκετό για την οποιαδήποτε δήλωση ενδιαφέροντος.

2.Εκδοση κάρτας μέλους με κωδικό και φωτογραφία (έγχρωμη και ευδιάκριτη),για να απολαμβάνουν τα μέλη του ΟΦΕΙ, τα οφέλη και τα προνόμιά της… (εκπτώσεις από τους χορηγούς-υποστηρικτές, οι οποίοι θα αναρτηθούν στο site του Ομίλου τον ερχόμενο Αύγουστο).

3.Προγραμματίζονται εκθέσεις Μορφολογίας, αγώνες Εργασίας και σεμινάρια για την πορεία και την εξέλιξη της Φυλής. Προβλέπεται να είμαστε εμπρόθεσμοι για την πραγματοποίησή τους, προ της έναρξης του κυνηγίου του λαγού. Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι πόλεις που θα λάβουν μέρος οι εκδηλώσεις αυτές. Αν επιτραπεί από πλευράς διαδικασιών και οικονομικών συνθηκών, θα προβούμε σε πλουσιότερο προγραμματισμό εκδηλώσεων , εννοώντας πάντα τη φετινή χρονιά, δηλαδή έως το τέλος του 2015.

4.Ο ΟΦΕΙ προτίθεται να αναδείξει το απόλυτο μορφολογικό και εργασιακό πρότυπο της Φυλής, χωρίς παρακλήσεις από τοπικές απόψεις και υποκειμενικές γνώμες περί αυτού. Σκοπός για την ορθολογική ανάδειξη του προτύπου, είναι η σωστή ενημέρωση για την εξ επιλογής βελτίωση της Φυλής την οποία υπηρετούμε βάση, ιστορικής διαδρομής, αρχών, μεθόδων και απόλυτης δεοντολογίας, εργασιακά και μορφολογικά.

5.Το ΔΣ αποφασίζει να θέσει “υψηλούς στόχους”, για την επίτευξη της βελτίωσης της εργασιακής ποιότητας της φυλής, βάση προτύπων διεθνών κυνηγητικών αξιών και προσόντων. Ο σκοπός αυτός απαιτεί την δημιουργία ” Ειδικής Επιτροπής ” για την αξιολόγηση σκύλων της φυλής, που μετά από “εξειδικευμένες” δοκιμασίες εργασίας και όχι μόνο, θα τους χορηγείται το πιστοποιητικό καταλληλότητας του “Επιλεγμένου Γεννήτορα”.

6.Ο όμιλος μέσω των εκθέσεων μορφολογίας , σε όσες περισσότερες πόλεις της Ελλάδος μπορέσει να πραγματοποιήσει τέτοιες εκδηλώσεις, θα επιδιώξει με τη διαδικασία των αναγνωρίσεων από τους κριτές μορφολογίας ,τον “πολυτιμότατο εμπλουτισμό” της φυλής με νέες γραμμές αίματος , καλώντας όλους τους φίλους που έχουν στην κατοχή τους Ελληνικούς ιχνηλάτες, να έρθουν κοντά στον ΟΦΕΙ και να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια της βελτίωσης της φυλής .

7.Ο όμιλος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χώρου στέγασης για τα γραφεία του

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας