ειπαν

Published on 30 Ιουνίου, 2015 | by Kynoclub

0

Άκρατη σήψη και αδιαφάνεια επικρατεί στις Κυνηγετικές Οργανώσεις!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΤΡΑΣ (πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Ιωαννίνων)

Έγραψε στο περιοδικό ΄΄Tο Κυνήγι στα Γιάννενα΄΄ και στη στήλη  ΄΄ Από το βήμα του προέδρου.

lutas1Πλησιάζει η έναρξη της νέας κυνηγετικής χρονιάς και ο αρμόδιος Υπουργός έως τώρα δεν δέχτηκε να συναντήσει για διαβούλευση την ηγεσία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Ας δούμε όμως τα θέματα με την πραγματική τους διάσταση.

-Αρνήθηκε να δεχτεί την ηγεσία της ΚΣΕ γιατί προφανώς γνωρίζει αυτά που γνωρίζει όλος ο κόσμος. Αποτελούν οι κυνηγοπατέρες ένα κλειστό λόμπυ γνήσια αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά εκλεγμένο, μέσα από χουντικά καταστατικά του Αναγκαστικού Νόμου 86-1969 χωρίς να εκπροσωπούν τα πρωτοβάθμια όργανα και τους κυνηγούς.

Λόμπυ που ουδέποτε έδυσε εξηγήσεις πως διαχειρίζεται τον πακτωλό των χρημάτων που εισρέει στα ταμεία τους και που δίνει επιχορηγήσεις στις Ομοσπονδίες ανάλογα με τον βαθμό υποτέλειας που θα δείξουν.

-Ζητάει η ΚΣΕ διαβούλευση για την ετήσια ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι. Διαβούλευση για να βγει και να μας πει μετά ότι χάρη εναργειών μας έχετε κυνήγι. Κρατούσε αυτή την κατάσταση έως τώρα, ακριβώς γιατί πίστευε ότι οι κυνηγοί τους δοξάζουν για να έχουν κυνήγι, ενώ θα έπρεπε να έχουν διασφαλίσει δια νόμου το αυτονόητο του δικαιώματος του κυνηγίου.

Βαρύτατες ευθύνες και παραλείψεις, μεγάλο το απόστημα στο σώμα της κυνηγετικής οικογένειας, που θα πρέπει κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία για να σπάσει και να απαλλάξει από την άκρατη σήψη και αδιαφάνεια που επικρατεί.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι κατή θα γίνει, ελπίζουμε όμως χωρίς απώλειες για το αγαπημένο μας άθλημα που λέγεται κυνήγι..΄΄

ΣΧΟΛΙΟ: Να τελικά που υπάρχουν και φωνές που δεν υποκύπτουν στην χουντική διάρθρωση των κυνηγετικών οργανώσεων όπου επικρατούν οι αλληλεξαρτήσεις μεταξύ των κυνηγοπατεράδων. Δεν είναι τυχαία ότι ΄΄επανεκλέγονται΄΄ για 20 και 30 χρόνια ο καθένας και μάλιστα χωρίς αντίπαλο.

Δείτε: Οι κυνηγοπατέρες, τα χουντικά καταστατικά και ο πακτωλός του χρήματος…

 

 

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας