επικαιροτητα

Published on 2 Ιουλίου, 2015 | by Kynoclub

0

Αισθητά αναβαθμισμένη η εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο compak sporting στην Εσθονία!

Αργά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας επέστρεψε η εθνική ομάδα του compak sporting από τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015 στο Ταλίν της Εσθονίας. Η ομάδα είναι αισθητά αναβαθμισμένη με τον ισχυρό μέσο όρο (Μ.Ο.) 22,5/25. Ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό που οφείλεται στον δυναμισμό και τη συλλογική συνείδηση συνεργασίας που επέδειξαν όλα τα μέλη της αποστολής. Ο απρόβλεπτος καιρός που επικρατούσε στο Ταλίν, η αρκτική μέρα που διαρκούσε 22 ώρες (!) και η κατάσταση στην Ελλάδα σίγουρα δεν αποτέλεσαν τους καλύτερους συμμάχους, αλλά η επιμονή της αποστολής δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.

Οι Κοιλάκος Γιάννης, Ψυλλάκης Γιώργος, Μητσιάλης Λεωνίδας, Αιγινήτης Μπάμπης και Τσαρουχάκης Παναγιώτης μας δείχνουν τον δρόμο για την επιτυχία με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά και ανανεώνουν το ραντεβού της Εθνικής Ομάδας Compak Sporting με τους μεγάλους διεθνείς αγώνες για το 2016!

Με ειδική απόφαση της τεχνικής επιτροπής και πρόταση προς τη Γ.Σ. υιοθετήθηκε αλλαγή όσον αφορά τους διπλούς στόχους σε ένα επιπλέον αγωνιστικό γήπεδο προκειμένου να αυξηθεί ο βαθμός δυσκολίας σε τεχνικό επίπεδο. Το αγωνιστικό σχήμα στο γήπεδο ν.7 σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τον δικό μας Τσαρουχάκη Παναγιώτη.

Δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της εθνικής ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Hellenic Compak Sporting National Team, αναφέρει:

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή για την άψογη και δυναμική εμφάνιση παρά τον άσχημο καιρό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για ακόμη μια φορά πολλές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς και την ΣΚ.Ο.Ε. για την αμέριστη συμπαράσταση. Με το βλέμμα στο 2016 πλέον!

Πηγή: http://www.shooters.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας