αυτοκινητα

Published on 29 Ιουλίου, 2015 | by Kynoclub

0

Το κυνηγετικό της Mercedes!

Πρόσφατα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε και μάλιστα δια στόματος του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Daimler AG, δρ. Dieter Zetsche πως: «… η Mercedes-Benz είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες premium αυτοκινητοβιομηχανίες σε παγκόσμιο επίπεδο και η είσοδος της στην –επίσης ταχύτητα αναπτυσσόμενη- αγορά των Pick-Up, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τη συνέχιση της παγκόσμιας ανάπτυξης της».
Προκειμένου μάλιστα να μην αφήσει κάποια πτυχή της υπόθεσης προς διερεύνηση, ο δρ. Zetsche τόνισε μεταξύ άλλων πως: «… Η εδραιωμένη συνεργασία μας με τον Όμιλο Renault – Nissan, μας παρέχει τη δυνατότητα να μειώσουμε δραστικά τόσο το κόστος όσο και τον χρόνο υλοποίησης αυτού του νέου εγχειρήματος».

Λανσάρισμα του νέου Pick-Up μέχρι το 2020
Το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα και θα λανσαριστεί στις διεθνείς αγορές μέχρι το τέλος της τρέχουσας 10ετίας. Παράλληλα, είναι δεδομένο πως θα βασίζεται στην «αρχιτεκτονική» της νέας γενιάς του Nissan Navara ενώ θα δανειστεί και πολλά από τα μηχανικά μέρη του εν λόγω μοντέλου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο νέο Pick-Up της Mercedes-Benz θα φέρει πολλαπλές σχεδιαστικές και τεχνολογικές επεμβάσεις προκειμένου να πληροί τα βασικά πρότυπα και χαρακτηριστικά των εκπροσώπων της εταιρείας.
Διαθέσιμο μόνο με διπλή καμπίνα, το μελλοντικό αυτό ελαφρύ ημιφορτηγό υπολογίζεται πως θα διατεθεί στις αγορές της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της Ν. Αφρικής και της Λατ. Αμερικής ενώ θα κατασκευάζεται στο γραμμή παραγωγής της Renault στη πόλη Cordoba (Αργεντινή) και τη γραμμή παραγωγής της Nissan στη Βαρκελώνη.

Πηγή: http://www.autotritipro.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας