επικαιροτητα

Published on 1 Αυγούστου, 2015 | by Kynoclub

0

Φθιώτιδα: Πήρε τους κλέφτες στο κατόπι με την καραμπίνα

Απίστευτες σκηνές χθες στο Λογγό Αγίου Κωνσταντίνου – Κάτοικοι κυνηγούσαν τους κλέφτες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη λαχτάρα που έπαθαν!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7:00΄ το απόγευμα, όταν οι 4 δράστες αποφάσισαν να “χτυπήσουν” ένα σπίτι στο Λογγό. Ήταν τόσο σίγουροι ότι ο ιδιοκτήτης απουσιάζει που σχεδόν γκρέμισαν την πόρτα όταν την παραβίασαν κάνοντας μάλιστα και θόρυβο.

Για κακή τους τύχη όμως ο 43χρονος ιδιοκτήτης ήταν σε διπλανή αποθήκη και τους αντιλήφθηκε. Αμέσως άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι 4 κλέφτες τρομαγμένοι πετάχτηκαν έξω και με τα πόδια στον ώμο έτρεξαν στο αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα πιο πέρα.

Ο ιδιοκτήτης συνέχιζε να τους κυνηγά, ενώ από τους πυροβολισμούς βγήκαν έξω ανάστατοι και άλλοι κάτοικοι για να δουν τι συμβαίνει.

Η ατυχία των διαρρηκτών όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο πιο κάτω το αυτοκίνητο “έμεινε”, ενώ ο ιδιοκτήτης με την καραμπίνα, αλλά και άλλους κάτοικους πλησίαζαν.

Τελικά εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις μέσα στα χωράφια.

Το αυτοκίνητο είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας και αν δεν είναι κλεμμένο θα διαπιστωθεί ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και ίσως έτσι φτάσουν στους δράστες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεχάσουν τη λαχτάρα που περάσαν χθες το απόγευμα.

Πηγή: http://www.lamiareport.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας