κυνικος

Published on 6 Αυγούστου, 2015 | by Kynoclub

0

Ο Τσιρώνης καταστρέφει ηχομιμητικές συσκευές σε επικοινωνιακή παράσταση!

Κείμενο: Κυνικός

Το ΄΄παιχνιδι΄΄ , όπως αποδεικνύουν και οι  φωτογραφίες, ήταν από πριν στημένο για επικοινωνιακούς λόγους.  Η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την νέα ρυθμιστική απόφαση  και ο επερχόμενος θανάσιμος κίνδυνος κατά του κυνηγίου ήταν …φούμαρα και μια πειστική δικαιολογία για να δοθούν οι καλοπληρωμένες διαφημιστικές καταχωρίσεις της ΚΣΕ σε υπάκουα έντυπα. Όλα ήταν εδώ και καιρό συμφωνημένα και προετοιμασμένα.

kiltidisΟ κ Κιλτίδης σε μα άλλη θεατρική παράσταση του 2008 καταστρέφει ΄΄κραχτες΄΄. Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε η λαθροθηρία με ηχομιμητικές συσκευές καλά κρατεί.

 

 

Την ημέρα που οι δυο πλευρές ΄΄θα  τα έβρισκαν ΄΄ έπρεπε να έχει στηθεί και ένα επικοινωνιακό σκηνικό κατά της λαθροθηρίας. Τι καλύτερο λοιπόν από την δοκιμασμένη συνταγή καταστροφής ηχομιμητικών συσκευών στο προαύλιο του ΥΠΕΚΑ. Έτσι ο  μέχρι χθες εχθρικός  αναπληρωτής  Yπουργός ΥΠΑΠΕΝ κ. Τσιρώνης πήρε την βαριοπούλα, ως νέος Κιλτίδης,  και κατέστρεψε κάτω από τα φλας,  τις επάρατες συσκευές που όμως  πωλούνται ελεύθερα!

Στην …παράσταση  συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Νίκος Παπαδόδημας και ο πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Κώστας Μαρκόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Τσιρώνης τόνισε: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε καμία παραβίαση ούτε του νόμου, ούτε του δημοσίου συμφέροντος ούτε της προστασίας του περιβάλλοντος. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν καταστρέφοντας τις ηχομιμητικές συσκευές. Είναι και θέμα εκπαίδευσης να καταλάβουν οι άνθρωποι πόσο κακό κάνουν στο περιβάλλον γύρω τους. Πέρα από τις όποιες διαφωνίες η εξολόθρευση θηραμάτων με τέτοιες παγίδες δεν μπορεί να βρίσκει σύμφωνους ούτε τους κυνηγούς».

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας