επικαιροτητα

Published on 29 Αυγούστου, 2015 | by Kynoclub

0

Θύμα της υπεξαίρεσης στον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρεστένων και κάτοικος Ελβετίας!

Επιμέλεια: kynoclub.gr

O κ. Δημήτριος Δρακόπουλος είναι ένας ακόμα κυνηγός μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κρεστένων Ηλείας που ενώ είχε καταβάλει κανονικά τα χρήματα της κυνηγετικής του άδειας τελικά κυνηγούσε χωρίς αυτή και φυσικά παράνομα! Και πιο σωστά κυνηγούσε μόνο με την απόδειξη καταβολής των χρημάτων. Τα οποία όμως ουδέποτε έφτασαν στο Δασαρχείο και στα δημόσια ταμεία. Όπως ακριβώς έγινε και με αρκετά ακόμα μέλη του ίδιου Κυνηγετικού Συλλόγου.

Όμως η περίπτωση του κ Δρακόπουλου έχει μια ιδιαιτερότητα μια και ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, αν και έρχεται τακτικά στην γενέτειρα του για κυνήγι. Σε μια από αυτές λοιπόν τις καθόδους του ο κ Δρακόπουλος πλήρωσε για την κυνηγετική του άδεια λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ώστε να κυνηγήσει νόμιμα της μέρες των εορτών στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Όμως τα χρήματα του, όπως προαναφέρθηκε, ουδέποτε έφτασαν στα δημόσια ταμεία. Οπως μας είπε σε επικοινωνία του με το kynoclub.gr  το διαπίστωσε ό ίδιος όταν μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε απευθύνθηκε ο ίδιος στο Δασαρχείο. Εκεί λοιπόν του είπαν ότι ουδέποτε έφτασε δική του άδεια για θεώρηση! Οπότε λοιπόν κυνηγούσε παράνομα με ότι συνεπάγεται αυτό για οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη. Προφανώς ο κ Δρακόπουλος  ξ αιτίας της σύντομης παραμονής του στην Ελλάδα ήταν …στοχοποιημένος, από τους δράστες της απάτης, αφού η δήθεν χρονοκαθυστέρηση στην έκδοση της άδειας του μπορούσε να δικαιολογηθεί πολύ εύκολα.

Ο ίδιος ο κ Δρακόπουλος θέτει νέα  ερωτηματικά και ζητά έλεγχο και για τις προηγούμενες χρονιές ώστε να διαπιστωθεί αν η απάτη έχει ξεκινήσει από παλιότερα.

Για όσους έχουν χάσει επεισόδια να σημειώσουμε ότι, μετά από καταγγελίες, διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα που κατέβαλαν δεκάδες κυνηγοί στον Κ. Σ Κρεστένων, για τις κυνηγετικές τους άδειες, ουδέποτε έφτασαν στο Δασαρχείο με αποτέλεσμα αυτοί να κυνηγούν παράνομα.

Όμως δεν είναι μονό αυτό. Στις συνελεύσεις του Συλλόγου όπως γίνεται αντιληπτό με βάση τα προαναφερθέντα,  συμμετείχαν και μέλη τα οποία, τυπικά τουλάχιστον, δεν ήταν ταμειακά ταχτοποιημένα με ότι συνεπάγεται αυτό σε απαρτίες, αποφάσεις, αρχαιρεσίες κ.λ.π.. Μπάχαλο…

DRAKOPOYLOS


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας